Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωρά ο Ολυμπιακός για τον αντί-Μπακαμπού!

Η θέση του στράικερ είναι μία από αυτές που θέλει άμεσα ενίσχυση ο Ολυμπιακός και έχει ήδη δραστηριοποιηθεί έντονα για αυτήν και την ενίσχυσή του. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Bakambu #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Η θέση του στράικερ είναι μία από αυτές που θέλει άμεσα ενίσχυση ο Ολυμπιακός και έχει ήδη δραστηριοποιηθεί έντονα για αυτήν και την ενίσχυσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει φορ με συμβόλαια σε ισχύ αλλά είναι σε μία διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του Σεντρίκ Μπακαμπού. Θέλει τουλάχιστον έναν στράικερ ενώ είναι ανοιχτό να χρειαστεί και δεύτερο επιθετικό. Έναν ακόμα παίκτη για τη γραμμή κρούσης του.

Με συμβόλαια σε ισχύ είναι οι Αραμπί και Χασάν έως το 2024 (ο Αιγύπτιος είχε δοθεί δανεικός και γυρίζει μετά τη νέα θητεία του στην τουρκική Λίγκα) αλλά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ακόμα και να μείνει στην ομάδα ένας εκ των Αραμπί – Χασάν μία προσθήκη θα χρειαστεί οπωσδήποτε ο πειραϊκός σύλλογος. Να τονιστεί πως σε επίπεδο συμβολαίων οι απολαβές όλων αυτών των παικτών κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Σε αυτή τη φάση το τσεκάρισμα και οι επαφές του Ολυμπιακού έχουν προχωρήσει για τα καλά για τον αντί-Μπακαμπού. Και δεν κοιτάζει βέβαια μόνο σε ομάδες όπως η Εσπανιόλ που έχει παίκτες – ευκαιρίες. Πάντως η θέση του στόπερ και του φορ είναι δύο θέσεις που δεν θα αργήσει να έχει νέα πρόσωπα ο πειραϊκός σύλλογος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button