Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκεί ρίχνει το βάρος ο Μπόλονι στη διακοπή

Φυσική κατάσταση, στατικές φάσεις, αυτοματισμοί σε φάση ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων είναι οι τέσσερις τομείς που θα δουλέψει ο Μπόλονι στη διάρκεια της διακοπής.

Φυσική κατάσταση, στατικές φάσεις, αυτοματισμοί σε φάση ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων είναι οι τέσσερις τομείς που θα δουλέψει ο Μπόλονι στη διάρκεια της διακοπής.

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν είναι λίγα και φαίνεται μάλιστα να είναι και σοβαρά. Ο Λάζλο Μπόλονι τα έχει διαπιστώσει αλλά φυσικά χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να τα αλλάξει. Μετά τη χθεσινή αναμέτρηση λοιπόν το πρωτάθλημα διακόπτεται για περίπου δύο εβδομάδες και μέσα σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει να διορθώσει όσες περισσότερες ατέλειες μπορεί.

Αρχικά, το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης «φωνάζει» και οφείλεται αποκλειστικά στην κακή προετοιμασία που έκαναν οι πράσινοι με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο τους. Από τα πρώτα ματς φαινόταν και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ακόμα περισσότερο. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ανεβάσει ήδη την ένταση των προπονήσεων και στις δύο αυτές περίπου εβδομάδες αναμένεται να το κάνει ακόμα περισσότερο. Στόχος του φυσικά είναι να βελτιωθεί όσο περισσότερο γίνεται στο κομμάτι αυτό ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, ο Μπόλονι θεωρεί ότι το τριφύλλι έχει υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στις στημένες φάσεις. Με τον Ρουμάνο στον πάγκο το τριφύλλι αμύνεται στα στημένα με ζώνη ενώ στις υπέρ του στημένες φάσεις έχει ήδη αφιερώσει κάποιες προπονήσεις (ενδεικτικό το γκολ που πέτυχε ο Καρλίτος στο ματς με την Λαμία και στο διάστημα της διακοπής αναμένεται να εμφυσήσει περαιτέρω σε «κομπίνες».

Ταυτόχρονα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσπαθήσει να βελτιώσει τους αυτοματισμούς στη φάση ανάπτυξης καθώς επίσης και στα τελειώματα των φάσεων είτε με την αντίπαλη άμυνα οργανωμένη είτε σε καταστάσεις αντεπίθεσης.

Τέλος,υπάρχει και το ζήτημα της συγκέντρωσης που έχει πιο πολύ «πνευματικό» χαρακτήρα. Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Κορωπί ο Ρουμάνος έχει συνεχώς τετ α τετ με τους παίκτες του με σκοπό να το λύσει. Σίγουρα μέσα στο κενό αυτό θα προσπαθήσει να εμβαθύνει στον συγκεκριμένο τομέα.

Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά, τα προβλήματα φωνάζουν και αυτό το κενό είναι μια χρυσή ευκαιρία, ώστε να διορθωθούν σε μεγάλο βαθμό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button