Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θρήνος σε Λαμία και Μακρακώμη! Έφυγε ο Γιάννης Αρχοντης

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Ο Γιάννης Αρχοντης, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 54 ετών σκορπίζοντας τον θρήνο σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Οι λίγο μεγαλύτεροι θα τον θυμούνται να παίζει στον ΑΣ Λαμία, και την Νικη Μακρακώμης με το ΝΟ10 στην πλάτη.

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, βιρτουόζος και με ιδιαίτερη τεχνική, άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στα Φθιωτικα και όχι μόνο γήπεδα.

Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για τον εξαίρετο άνθρωπο και φίλο Γιάννη Αρχοντη ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά σκορπίζοντας την θλίψη και τον θρήνο στην Μακρακώμη, τη Λαμια και την Φθιώτιδα. Αφήνει πίσω του γυναίκα και ένα μικρό παιδί.

Ο Γιάννης εργάζονταν για χρόνια στη  Λαμία σε γνωστή επιχείρηση στον κλάδο των αυτοκινήτων  και όλοι έχουν ένα καλό λόγο να πουν. Αν και εμενε στη Λαμία το μυαλό του ήταν πάντα στη Μακρακώμη συμμετέχοντας ενεργά και στηρίζοντας τον τόπο του σε εκδηλώσεις και δράσεις.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο πρόεδρος της Κοινότητας Μακρακώμης Δημήτρης Λιάσκας ο οποίος ήταν συντετριμμένος από την απώλεια του αδελφικού του φίλου. “Είμαι σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έφυγε το καλύτερο παιδι. Χθες μιλούσαμε για πάνω απο μια ώρα και σήμερα έφυγε έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να το πιστέψω…” δήλωσε ο ίδιος συγκλονισμένος στο Lamianow.gr που επικοινωνήσε μαζί του μετά την σχετική ανάρτηση.

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά για την κηδεία του σε νεότερη ανάρτηση.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.

Πηγή: Lamianow. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button