Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νάγκι για την αναβολή ΑΕΛ-Λαμία: «Είδαμε απίστευτα πράγματα»

Ως… πρωτόγνωρη κατάσταση περιέγραψε τα όσα βίωσε την προηγούμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ και είχαν αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης με τη Λαμία, ο Νάγκι Γκέργκελι.

Ως… πρωτόγνωρη κατάσταση περιέγραψε τα όσα βίωσε την προηγούμενη Κυριακή στο Αλκαζάρ και είχαν αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης με τη Λαμία, ο Νάγκι Γκέργκελι.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Λαμίας μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «nemzetisport.hu» για τα όσα συνέβησαν στη Λάρισα και είχαν αποτέλεσμα την αναβολή του παιχνιδιού λίγα λεπτά πριν την έναρξη του. Περισσότερο στάθηκε στο γεγονός πως οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Γκέργκελι σχολίασε: «Είδαμε απίστευτα πράγματα. Δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Όπως συνήθως μας έγιναν τα τεστ την Πέμπτη και ένας συμπαίκτης μου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ευτυχώς με ελαφρά συμπτώματα για μικρό διάστημα. Παρόλα αυτά, οι συγκάτοικοι του και ο μασέρ επίσης διαγνώστηκαν μετέπειτα και αφού προηγουμένως είχαν έρθει σε στενή επαφή μεταξύ τους για ένα σημαντικό διάστημα. Όλοι τους διαγνώστηκαν θετικοί στη συνέχεια.

Ακόμα και έτσι, εμείς ακολουθήσαμε την καθιερωμένη προετοιμασία μας, αλλά την Κυριακή το πρωί τρία ακόμα άτομα δεν ένιωθαν καλά. Η κατάσταση ήταν δύσκολη για όλους μας, αλλά θέλαμε να παίξουμε. Ασφαλώς όμως έπρεπε να ειδοποιηθεί η διοργανώτρια αρχή, η οποία βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με το υφυπουργείο Αθλητισμού. Δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση και μάλιστα η προθέρμανση μας για το ματς βρισκόταν στο τελικό στάδιο, όταν ένας από τους αρμοδίους μπήκε τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο και μας είπε ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε και ο Υπουργός δεν μας επιτρέπει να αγωνιστούμε με αυτές τις συνθήκες. Δεν τα ζούμε καθημερινά τέτοια πράγματα…»

Διαβάστε επίσης

Back to top button