Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χολσχάουζερ: «Η ΑΕΚ είναι μια επιλογή αλλά θα πρέπει να περιμένουμε»

Ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης μιλά για το ενδιαφέρον της Ένωσης, την οποία χαρακτηρίζει πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει υπογράψει πουθενά και συστήνει… υπομονή.

Ο Ράφα Χολσχάουζερ όχι μόνο δεν βγάζει από το μυαλό του την ΑΕΚ αλλά την χαρακτηρίζει μια ενδιαφέρουσα επιλογή και έναν πιθανό προορισμό, για να συνεχίσει την καριέρα του!

Ο Αυστριακός μέσος, που αποχωρεί ως ελεύθερος από την Αούστρια Βιέννης, μίλησε στο Krone-TV για το ενδιαφέρον της Ένωσης και αφού ξεκαθάρισε πως «δεν έχω υπογράψει πουθενά», συμπλήρωσε πως η ΑΕΚ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή και μια ομάδα που παίζει πάντα σε διεθνές επίπεδο, αλλά συνέστησε… υπομονή, εκφράζοντας και τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά ακόμη και δεν έχω πάρει κάποια οριστική απόφαση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό», τόνισε αρχικά ο Ράφα και πρόσθεσε: «Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάποιοι οπαδοί άρχισαν να σχολιάζουν τα ποστ μου και η ΑΕΚ είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, που παίζει πάντα στην Ευρώπη.

Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πιθανότητα για μένα για το καλοκαίρι, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα, η βασική μου σκέψη είναι ότι η ομάδα παίζει πάντα σε διεθνές επίπεδο».

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button