Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Superleague 2: Σήμερα τα… σπουδαία για τη σέντρα

Ευχάριστα νέα περιμένουν εντός της ημέρας στη Superleague 2, αναμένοντας το "πράσινο φως" για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. #SuperLeague2 #D_DAY #SL1 #SL2 #FL #κορωνοϊός

Ευχάριστα νέα περιμένουν εντός της ημέρας στη Superleague 2, αναμένοντας το “πράσινο φως” για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

D-Day η σημερινή για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, η διοργανώτρια έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έχοντας πάρει μάλιστα προφορικά το “ok” από την Πολιτεία και περιμένουν πλέον την υπουργική απόφαση εντός της Τρίτης (10/11) για να προχωρήσουν στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτές είναι οι διαβεβαιώσεις που έχουν δοθεί και στις ομάδες της SL 2, οι οποίες έχουν δεσμευτεί ότι θα τηρήσουν το πρωτόκολλο της SL 1, με εβδομαδιαία μοριακά τεστ κορωνοϊού.

Όλα αυτά ενώ αναμένεται να επικυρωθεί και η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Η κρατική τηλεόραση προσφέρει συνολικά 4 εκατ. ευρώ για τις δύο κατηγορίες, 2,8 για την SL 2 και 1,2 για την Football League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button