Άλλα αθλήματα

Θράσος Αυγενάκη: «Βιάστηκαν να πετάξουν δηλητήριο για μία άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη»

Αντί να παραδεχτεί το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που ανέδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει λόγο για... «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη».

Αντί να παραδεχτεί το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που ανέδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνει λόγο για… «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη».

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη ανέδειξε το μέγα θέμα που έχει προκύψει με τα πριμ των αθλητών του στίβου, σημειώνοντας μάλιστα πως τους ζητήθηκε να επιστρέψουν μπόνους του 2016! Στην ανάρτηση που είχε κάνει, δε, είχε παρέμβει ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας της στον ενικό και σε ύφος που δεν ταιριάζει επουδενί σε έναν υφυπουργό Αθλητισμού.

Αντί ωστόσο να παραδεχτεί το κυβερνητικό “φάουλ” ο Λ.Αυγενάκης, τη στιγμή που έχει ήδη εδώ και καιρό ψηφιστεί το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, τολμάει να κάνει λόγο σε ανάρτησή του στα social media για “άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη”, χωρίς καν να βρει το θάρρος να την κατονομάσει. Παράλληλα εστάλη απαντητική επιστολή προς τους Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστα Μπανιώτη, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Κώστα Φιλιππίδη, Βούλα Παπαχρήστου και Μιλτιάδη Τεντόγλου, αναφέροντας ότι έχει δρομολογηθεί η σχετική νομοθετική διάταξη για τα πριμ.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button