Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα εισιτήρια του Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι καλούν τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθειά τους στο κυνήγι τω

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, (Κυριακή, 5/11/2017, 17:15) για την 10η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη.
Το Σάββατο η διάθεση θα συνεχιστεί με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr, μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει, καθώς και μέσω τηλεφώνου στο νούμερο εξυπηρέτησης της Viva – 11876.
Την Κυριακή θα συνεχιστεί η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη, από τις 10:00 έως τις 15:00 οπότε, η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».
Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα που μεμονωμένα θα βρεθούν στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας θα διατίθενται εισιτήρια στη Θύρα 6 με τιμή 12,00€. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6 θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.
* Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button