FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και άτυχη… και ισόπαλη!(pics)

Πολύ άτυχος ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σε ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως η τύχη και πάλι της γύρισε την πλάτη.

 

Το ματς:

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η Λαμία απείλησε με τον Επστάιν να σουτάρει και τον Ζίβκοβιτς να μαζεύει εύκολα.

Στο 6ο λεπτό νέα καλή στιγμή για τους κυανόλευκους με τον Μπερτόλιο να ανοίγει ωραία αριστερά στον Καραγκούνη ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει όμως ο Λισγάρας αλλοίωσε την προσπάθεια του.Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Σαρπόνγκ να κάνει την κούρσα και να σουτάρει από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σαράνοφ.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο 0-1 στο 23ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Σαρπόνγκ ο Γέντριτσεκ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ με τον Σαράνοφ να διώχνει ενστικτοδώς και τον Αναστασιάδη σε δεύτερο χρόνο να απομακρύνει τον κίνδυνο για την άμυνα της Λαμίας. Την καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων διαδέχθηκε μία εξίσου καλή στιγμή της Λαμίας με τον Επστάιν να βλέπει απέναντι τον Μπαράλες, αυτός έκανε τη σέντρα σουτ με τους αμυντικούς της Ξάνθης να διώχνουν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 35ο λεπτό με τον Οκάν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καραγκούνη και σούταρε με την μπάλα να καταλήγει δοκάρι και άουτ. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Ακρίτες χάνουν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Λισγάρα να παίρνει κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σαρπόνγκ η μπάλα έφτασε στα πόδια του Οκάν με τον Σαράνοφ με τα πόδια να διώχνει.

Στη τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Καραγκούνης πήρε κεφαλιά από σέντρα του Σκόνδρα με την μπάλα να περνά λίγα χιλιοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΣ Λαμία άρχισε το πρώτο ημίχρονο αρκετά δυναμικά, έχοντας κάποιες καλές φάσεις, όμως αργότερα έριξε τον ρυθμό του έμεινε πίσω και άρχισε να κάνει λάθη, δίνοντας αρκετό χώρο στη Ξάνθη.

Στην επανάληψη oι κυανόλευκοι μπήκαν και πάλι δυναμικά με στόχο φυσικά ένα γρήγορο γκολ. Στο 48′ ο Μπερτόλιο σούταρε και η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ τρια λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Μπαράλες ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει στη φάση. Στο 61ο λεπτό ξανά κοντά στο γκολ η Λαμία με τον Επστάιν να σεντράρει από αριστερά και τον Καραγκούνη να σουτάρει με τον Κασάδο να διώχνει σωτήρια με το κεφάλι ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Καραγκούνης με σουτ αυτή τη φορά απείλησε και τον Κασάδο και πάλι να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 69ο λεπτό ένα μακρινό σουτ του Δημούτσου κατέληξε κόρνερ. Η Ξάνθη άγγιξε το γκολ στο 71΄με τον Σαράνοφ να λέει διπλό όχι στον Κασάδο σε μιά φάση που ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έδειξε τα ρεφλέξ του. Πολλές φάσεις στη συνέχεια στην εστία των φιλοξενούμενων με την Λαμία να εντίνει την πίεση της ψάχνοντας το γκολ. Αυτό δεν ήρθε με τον Ζίβκοβιτς στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού να κάνει τρομερή επέμβαση σε σουτ του Μπλάζιτς.

Το 0-0 δεν άλλαξε, η Λαμία πήρε τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα και υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τον ΌΦΗ σε ένα παιχνίδι do or die όπου θα παλέψει για το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία(Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Aναστασιάδης, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Καραγκούνης, Επστάιν, Μπαράλες

Ξάνθη(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σουλεϊμάν, Μπαξεβανίδης, Κοβάσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ, Σιλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Καμαρά

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button