Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Stoiximan Super League: Το «πάρε-δώσε» στο διάστημα των ελεύθερων, έγιναν πέντε προσθήκες

Στο «παράθυρο» των free agents είχαμε αθροιστικά στη Stoiximan Super League πέντε μεταγραφές, οι οποίες έγιναν από τρεις διαφορετικές ομάδες.

Στο «παράθυρο» των free agents είχαμε αθροιστικά στη Stoiximan Super League πέντε μεταγραφές, οι οποίες έγιναν από τρεις διαφορετικές ομάδες.

Έπεσε χθες (9/2) η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και για τους ελεύθερους παίκτες, οπότε και διαμορφώθηκε οριστικά το παζλ των ομάδων της Stoiximan Super League τουλάχιστον στο κομμάτι του «ήρθαν», αφού ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν αποδεσμεύσεις (π.χ. αναμένεται εκείνη του Κάρλσον από τον Αρη).

Από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και πριν από λίγο είχαμε στην κατηγορία 10 επίσημες κινήσεις, εκ των οποίων πάντως ορισμένες ήταν αναμενόμενες και απλά συνέπεσαν χρονικά με το συγκεκριμένο διάστημα (π.χ. η παραχώρηση του Μπιελ από τον Ολυμπιακό στην Αουγκσμπουργκ και εκείνη του Καρώ από τον ΟΦΗ στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα).

Ωστόσο συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα, αφού δεν είχαν ανακοινωθεί μέχρι και το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου.

Συνολικά έγιναν πέντε προσθήκες free agents από τρεις διαφορετικές ομάδες, καθώς σε από δύο προχώρησαν ΟΦΗ, Κηφισιά και σε μία ο Βόλος.

Το πάρε-δώσε στο χρονικό διάστημα των ελεύθερων (1/2-9/2)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εφυγαν: Ιμερέκοφ (Α)

 

ΒΟΛΟΣ

Ηρθαν: Ολιβέιρα (ΜΕ)

 

ΚΗΦΙΣΙΑ

Ηρθαν: Μενέντες (ΜΕ), Γιόβανσιτς (Μ)

Εφυγαν: Λουμούρ (Α), Λαντρ (Α)

 

ΟΦΗ

Ηρθαν: Λουκάο (Α), Χιμένεθ (Ε)

Εφυγαν: Καρώ (Α)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εφυγαν: Μπιελ (ΜΕ, δαν. Αουγκσμπουργκ)

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button