Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η… μισή Ευρώπη θέλει το νέο «διαμάντι» της Σάο Πάολο

Ο Μπρένερ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα την επόμενη μεταγραφική περίοδο μιας και σχεδόν οι... μισές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν στην λίστα τους τον επιθετικό της Σάο Πάολο.

Ο Μπρένερ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα την επόμενη μεταγραφική περίοδο μιας και σχεδόν οι… μισές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν στην λίστα τους τον επιθετικό της Σάο Πάολο.

Το νέο «διαμάντι» της βραζιλιάνικης ομάδας κάνει μία εξαιρετική σεζόν με 25 συμμετοχές όπου έχει 15 γκολ και 3 ασίστ, ενώ το μεγάλο πλεονέκτημα του 20χρονου είναι πως μπορεί άμεσα να πάρει ιταλικό διαβατήριο λόγω της μητέρας του.

Έτσι όπως είναι λογικό ομάδες της Serie A είναι στους υποψήφιους «μνηστήρες» όπως η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Λάτσιο, ενώ ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Σάο Πάολο έχουν εκφράσει η Άρσεναλ, η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Άγιαξ.

Βέβαια η ομάδα της Βραζιλίας έχει φροντίσει να «κλειδώσει» καλά τον νεαρό βάζοντας ρήτρα 50 εκ. ευρώ αλλά ίσως το καλοκαίρι η τιμή να έχει πέσει μιας και θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και έτσι μπορεί να χαθεί χωρίς ιδιαίτερο κέρδος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button