Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σοκ: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς

Σοκ και μόνο σοκ προκαλεί είδηση για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς.

Σοκ και μόνο σοκ προκαλεί είδηση για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς.

Την προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή του έκανε ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας, Μλάντεν Μπόζοβιτς, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε δυο φορές στο στήθος και μια στην μηρό.

Η οικογένεια του 37χρονου κίπερ έκανε γνωστό πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι στο νοσοκομείο, όμως πλέον βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο Μπόζοβιτς είχε αγωνιστεί 32 φορές τη σεζόν 2017-18 με τα βυσσινί και βοήθησε τους Θεσσαλούς να φτάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου και αποκλείστηκαν από την ΑΕΚ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας:

«Αγαπητοί φίλοι,

Με πλήρη κατανόηση της ανησυχίας σας για την τρέχουσα κατάσταση του Μλάντεν, σας παρακαλούμε να μας δώσετε ιδιωτικότητα σε αυτές τις, καθόλου εύκολες στιγμές, για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη και αγχωτική κατάσταση στον οικογενειακό κύκλο.

Ο Μλάντεν βρίσκεται στο KBC του Μαυροβουνίου, όπου θα του παρασχεθεί επαρκής ιατρική περίθαλψη και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Θα σας παρακαλούσαμε να μην δημοσιεύετε ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακριβείς και μας δημιουργούν τεράστια πίεση και θλίψη ως οικογένεια.

Ευχαριστoύμε για την κατανόηση!

Η οικογένεια Μπόζοβιτς»

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button