Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αντίο Παύλο…

Σοκ προκάλεσε σήμερα η είδηση πως ο Παύλος Δήμου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία, έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια!

Σοκ προκάλεσε σήμερα η είδηση πως ο Παύλος Δήμου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΣ Λαμία, έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια!

Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή και από καρδιακή ανακοπή συνέπεια υπογλυκαιμικού σοκ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Παύλος Δήμου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1976 και από νωρίς ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Το 2000 ο Παύλος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και αγωνίστηκε στην ομάδα της Φθιώτιδας για δύο χρόνια, όπου έπαιξε βασικός και στους αγώνες Κυπέλλου που είχε δώσει τότε η «κυανόλευκη» ομάδα κόντρα σε Καλλιθέα, Παναιγιάλιο και Μαρκόπουλο. Έπαιξε επίσης και στον Ολυμπιακό Ανθήλης.

Μετά το πέρασμά του από τη Φθιώτιδα, αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό για τέσσερα χρόνια. Με τους Βοιωτούς, ο γεννημένος στη Γερμανία ποδοσφαιριστής σημείωσε 72 εμφανίσεις με 2 γκολ.

‘Επειτα, πήρε μεταγραφή για τον Διαγόρα όπου συμπλήρωσε 54 εμφανίσεις έχοντας και 2 γκολ. Από το 2010 έως το 2013 ο Δήμου, έπαιξε στον Πιερικό, με τη φανέλα του οποίου έκανε 76 εμφανίσεις, με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Επίσης, φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή Ψαχνών (21 συμμετοχές, 2γκολ), ΠΑΕ Αιγινιακός (33 εμφανίσεις), Πανσερραϊκός (17 εμφανίσεις, 2 γκολ) και Απόλλωνα Πόντου (13 αγώνες, 1 γκολ).

Συνολικά ο εκλιπών, έπαιξε σε 241 αγώνες της Football League με 13 γκολ 1 ασίστ και 23 συμμετοχές είχε στην SuperLeague 1.

Το LamiaSports στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Δήμου! 

Διαβάστε επίσης

Back to top button