Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ναι» του Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ!

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ!

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής που θέλει πάρα πολύ ο Βλάνταν Μιλογεβιτς. Ο «διακαής πόθος» του Σέρβου τεχνικού, ο Γάλλος αμυντικός χαφ Νταμιέν Λε Ταλέκ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πήγες, εδώ και λίγη ώρα έχει πληροφορήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πως αποδέχεται την πρόταση που του έχει κάνει η Ένωση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ, έδωσε εγγυήσεις στους ανθρώπους της ΑΕΚ, πως παρά το πρέσινγκ που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται από ρωσικές ομάδες, πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ κι αυτή είναι οριστική.

Όπως είναι φυσικό ήταν μια εξέλιξη που έχει προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση στην πλευρά της ΑΕΚ και προσωπικά στον Μιλόγεβιτς, καθώς όλο το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα με τα δημοσιεύματα για πραγματικό ωστόσο ενδιαφέρον σημαντικών ρωσικών ομάδων. Όμως ο Λε Ταλέκ δείχνει πως προτιμάει να συνεργαστεί εκ νέου με τον Σέρβο τεχνικό στην ΑΕΚ.

Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται άμεσα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, μετά την επικοινωνία του Λε Ταλέκ με την πλευρά της ΑΕΚ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button