Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουπτσίδης: «Γιατί δεν άφησε ο Αυγενάκης να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσε;»

Πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Δημοσθένη Κουπτσίδη, κάνοντας λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Δημοσθένη Κουπτσίδη, κάνοντας λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεών του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Κάποιοι φρόντισαν να πάει πιο πίσω η εκλογική ΓΣ της ΕΠΟ. Μόλις αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές τον Οκτώβριο κατατέθηκε νομοσχέδιο για εκλογές από την πρώτη Νοεμβρίου. Ξέρει το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι δεν μπορεί να παρέμβει στις εκλογές και αυτό το λένε η FIFA και η UEFA. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο. Γιατί δεν άφησε να γίνουν ο υφυπουργός Αθλητισμού; Τι συμφέροντα εξυπηρετούσε; Να υπάρχει ακυβερνησία στο ποδόσφαιρο; Ποιόν εξυπηρετεί αυτό; Υπάρχει ευθύνη. Ηθελε να πάει τις εκλογές πιο πίσω… Δε φοβάμαι να το πω. Ήθελε να τις πάει πίσω ο υπουργός, να μη γίνουν. Να μας πει γιατί… Ρητορικά ερωτήματα…»

Συνεχίζοντας ο σημείωσε πως:

«Μπορεί να προκύψει και δεύτερη υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Ψαρρόπουλος έχει διοικητική εμπειρία από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση πέρα από το ποδόσφαιρο. Έχει και την εκπαιδευτική σοφία. Είναι ηλεκτρική καρέκλα η προεδρία της ΕΠΟ. Έκανε τομές ο Γραμμένος, δημιούργησε προϋποθέσεις για να γίνουν κάποια πράγματα.

Είναι ανεξάρτητη από την ΕΠΟ η διαιτησία, υπάρχει το VAR. H EΠΟ δεν είναι όπως 20 χρόνια πριν. Όταν θέλεις να βοηθήσεις δίνεις χρήματα σε όλους και ειδικά στα ερασιτεχνικά σωματεία. Μέρος του προβλήματος έχει γίνει ο υφυπουργός Αθλητισμού. Έχει εμμονές και δεν μιλάει με την ΕΠΟ, που είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας. Θα συρρικνώσει τα ερασιτεχνικά σωματεία και θα δημιουργήσει σωματεία δύο ταχυτήτων. Πρέπει τα θέματα να λυθούν πιο ψηλά (σ.σ. εννοεί πολιτικά)».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button