Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουτσιανικούλης: «Πολλά που συμβαίνουν δεν είναι και πολύ αληθινά!»

Ο παίκτης της Δόξα Δράμας, μιλώντας στη mikriliga μεταξύ άλλων τόνισε πώς δεν πιστεύει ότι θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα από τον κορονοϊό.

Ο παίκτης της Δόξα Δράμας, μιλώντας στη mikriliga μεταξύ άλλων τόνισε πώς δεν πιστεύει ότι θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα από τον κορονοϊό.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, καθώς έχει το θάρρος τη γνώμης του και εκφράζει την άποψή του αδιαφορώντας για το αν θα είναι αρεστός ή όχι.

Ο παίκτης της Δόξα Δράμας, μιλώντας στη mikriliga.com, εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τη διακοπή του πρωταθλήματος, το άγχος και την αγανάκτιση που επικρατεί στους ποδοσφαιριστές για το αβέβαιο μέλλον τους ενώ τόνισε πώς δεν πιστεύει ότι θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα από τον κορονοϊό.

«Το οικονομικό στις ομάδες είναι… ασχολίαστο!»

-Πόσο δυσκολεύει έναν ποδοσφαιριστή, η τόσο μεγάλη αναμονή σωματικά αλλά κυρίως, ψυχολογικά;

«Σωματικά η απώλεια είναι τεράστια ως και καταστροφική για έναν επαγγελματία αθλητή…

Όσο προπόνηση και να κάνεις το αγωνιστικό κομμάτι δεν αναπληρώνεται… Το ψυχολογικό πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολο γιατί βιώνουμε την αβεβαιότητα κάθε μέρα…

Για τους περισσότερους, είναι η κύρια εργασία τους και εξαρτάται από αυτό όλη τους η οικογένεια. Από τα χρήματα που λαμβάνουν από την ομάδα!

Και αυτή τη στιγμή το θέμα το οικονομικό στις ομάδες είναι… ασχολίαστο!

Οπότε καταλαβαίνουμε, ότι η ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή είναι στο χάος…»

«Πότε θα ξεκινήσουμε δεν έχουν ιδέα ούτε οι αρμόδιοι!»

-Αγχώνεσαι για το «αύριο» ; Πότε θα ξεκινήσετε, πως θα είστε όταν ξεκινήσετε;

«Αυτή την στιγμή μόνο το αύριο σκεφτόμαστε και πώς θα είναι αυτό… Αγωνιστικά πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο στην αρχή μέχρι να ξανά βρούμε ρυθμό… Πλέον πατάμε εννιά μήνες χωρίς επίσημο παιχνίδι!

Τώρα το πότε θα ξεκινήσουμε δεν έχουν ιδέα ούτε οι αρμόδιοι, οπότε εμείς είμαστε συνέχεια στον αέρα!»

«Το θέμα με τον κορονοϊό έχει ξεφύγει!»

-Πιστεύεις θα ξεμπερδέψουμε σύντομα από όλη αυτήν την ταλαιπωρία; Να επιστρέψουμε στις ζωές μας δηλαδή, όπως ήταν προ κορονοϊού;

«Όπως πάει η κατάσταση δεν το βλέπω να είναι και πολύ σύντομο… Γιατί όλο αυτό το θέμα με κορονοϊό έχει ξεφύγει και όταν λέω έχει ξεφύγει εννοώ ότι πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας δεν είναι και πολύ αληθινά…

Ο χρόνος θα δείξει όμως τι είναι και τι όχι αληθινό!»

«Θα έρθει μεγάλη ανεργία…»

-Έχει αρχίσει και ο κόσμος να αγανακτεί με όλα αυτά…

«Ο κόσμος κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι και χειρότερα… είτε ψυχολογικά είχε οικονομικά! Και νομίζω ότι θα έρθει πολύ μεγάλη ανεργία στην συνέχεια! Οπότε καταλαβαίνετε τι μέρες έρχονται!»

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ή στους συναδέλφους σου;

«Υπομονή σε όλο τον κόσμο, να προσπαθεί να περνάει δημιουργικά τον χρόνο του όσο είναι δυνατόν αυτό… Και ελπίζω σύντομα να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο μας!»

πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button