Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Μπρα-ντε-φερ για την επιστροφή στις νίκες

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο Super League με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό έχει γίνει στις 8 Νοεμβρίου 2008 με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Πόποβιτς, ενώ για την ομάδα των Σερρών είχε σκοράρει ο Μπαγκουρά.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά στην δεύτερη κατηγορία τη σεζόν 2017-18 με τον ΟΦΗ να παίρνει δύο νίκες, με 2-1 εκτός και 2-0 στην έδρα του στο δεύτερο γύρο.

Η ομάδα της Κρήτης διατηρεί πολύ καλή παράδοση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού στις 16 συνολικά συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους με γηπεδούχο την ομάδα των Σερρών, έχει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να επικρατήσει σε τέσσερα ματς.

Στα τελευταία 20 ματς μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΟΦΗ έχει 13 νίκες, ο Πανσερραϊκός τρεις και τέσσερα παιχνίδια τους έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Το πιο συχνό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η ισοπαλία με 1-1 που έχει σημειωθεί σε τέσσερα από τα παιχνίδια τους, ενώ ακολουθεί η νίκη με 1-0 του ΟΦΗ. Οι τέσσερις νίκες του Πανσερραϊκού έχουν σημειωθεί με τρία διαφορετικά σκορ, οι δύο με 1-0 και από μια με 3-1 και 2-1.

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 16-18

Διαβάστε επίσης

Back to top button