Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Σατομπριάν θα παίξει για πρώτη φορά με ομάδα της Ligue 1

Η Σατομπριάν είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους του γαλλικού ποδοσφαίρου, καθώς μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ζωής.

Η Σατομπριάν είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους του γαλλικού ποδοσφαίρου, καθώς μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ζωής.

Από τα αξιοσημείωτα στην Ιστορία της… υπεραιωνόβιας ομάδας είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχει τεθεί αντιμέτωπη με κάποια εκπρόσωπο της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Στατιστικό στοιχείο που θα περάσει στο παρελθόν, καθώς η Σατομπριάν, η οποία συμμετέχει στην ερασιτεχνική κατηγορία Ν2, θα αναμετρηθεί με την Μονπελιέ για τους «16» του κυπέλλου Γαλλίας, στις 6 ή στις 7 Απριλίου.

«Είναι ιστορικό, επειδή ο σύλλογος έχει ηλικία άνω των 100 ετών και είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από την Ligue 1» σχολίασε εμφανώς ικανοποιημένος ο προπονητής της Σατομπριάν, Παπί Λεγέ, και συνέχισε: «Εχω ήδη πεί στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχουν όρια. Η Μονπελιέ θα πρέπει να δείξει την ανωτερότητά της, εμείς δεν πρόκειται να τους ζητήσουμε αυτόγραφα. Ισως ο αγώνας να μην γίνει στο γήπεδο μας, αν και από τον Δήμο εκτιμούν ότι αυτό είναι εφικτό. Το “La Beaujoire” στην Νάντη έχει ισχυρή πιθανότητα για την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ο κίνδυνος είναι το κόστος, καθώς γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν θεατές, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button