Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πράσινο φως της UEFA: Στη Ριζούπολη ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η επιλογή της Ριζούπολης κλείδωσε. Ο αγώνας της Εθνικής με τη Σλοβενία βρήκε οριστικά έδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η επιλογή της Ριζούπολης κλείδωσε. Ο αγώνας της Εθνικής με τη Σλοβενία βρήκε οριστικά έδρα.

Το πράσινο φως της UEFA και ο διασυρμός της «Συμμορίας» που έβγαζε… ακατάλληλο το γήπεδο.

Είναι πλέον οριστικό. Ο κρίσιμος, αγώνας της “γαλανόλευκης” με τη Σλοβενία για την τελευταία “στροφή” του Nations League θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης. Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ως έδρα διεξαγωγής η Τούμπα, η πολύ “βαριά” επιδημιολογική κατάσταση της Θεσσαλονίκης, οδήγησε τις υγειονομικές αρχές στην απόφαση να ανάψουν “κόκκινο”, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναζητηθούν άλλες λύσεις.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έδωσε οριστικά το “ok” για να διεξαχθεί στη Ριζούπολη η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (18/11), κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα το συγκεκριμένο θέμα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δίνεται και μία ηχηρή απάντηση με ακόμη έναν διασυρμό της «Συμμορίας», που διέδιδε όλα αυτά τα fake news τα τελευταία 24ωρα, περί άρνησης της UEFA να διεξαχθεί ο αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, για να καταδείξουν τα περί… ακαταλληλότητάς του να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ριζούπολη κρίθηκε από την ανώτερη ευρωπαϊκή αρχή του ποδοσφαίρου κατάλληλη να φιλοξενήσει αγώνα επιπέδου Nations League, δίνοντας ένα ακόμη ακόμη ηχηρό “χαστούκι” στη «Συμμορία».

Να σημειωθεί τέλος ότι η ενέργεια αυτή έχει επιπλέον… ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόεδρος της UEFA τυγχάνει ο Σλοβένος Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κατάσταση του χλοοτάπητα σε σχέση με τον Ιούλιο είναι σίγουρα επιβαρυμένη όπως είδαμε και στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button