Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παράρτημα της Βέροιας ο Άρης»

«Βόμβες» από τον πρώην τεχνικό της Βέροιας, Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος υποστήριξε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνει κουμάντο και στους Ημαθιώτες και στον Άρη.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Στέφανος Γαϊτάνος. Μιλώντας στο «Metropolis 95.5 FM» ο πρώην προπονητής της Βέροιας ανέφερε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει να ελέγχει διοικητικά την ομάδα της Ημαθίας, ενώ υποστήριξε πως ο Άρης έχει γίνει… παράρτημα των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για τον Μπεν και το πώς χάθηκε για τον ΠΑΟΚ: «Ουσιαστική προσφορά από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε. Ήταν μια περίπτωση που δεν αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα και προσοχή αφού θεωρούσαν ότι ήταν μια εναλλακτική λύση. Ήταν απλά μια επιλογή ο Μπεν για τον ΠΑΟΚ. Υπήρξε ένα υποτυπώδες ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη και εκείνος κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ο Μπεν ήταν μια εύκολη μεταγραφή αλλά δεν την επιδίωξε ο ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση στη Βέροια: «Στη Βέροια υπάρχει μια offshore εταιρεία που διοικεί με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες. Αγνοείται πού είναι, ποιος μιλάει, ποιος ρυθμίζει, ποιος είναι ο πρόεδρος. Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα αυτή; Είναι συνολική η καταστροφή. Είναι αδύνατον αυτό το παιδομάζωμα να ευδοκιμήσει. Είναι μια εικόνα επαναλαμβανόμενη και στην τελική αναρωτιέσαι ότι εφόσον οδηγούνται σε καταστροφή, πώς γίνονται επενδύσεις; Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα; Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι είναι πρόεδρος ο Παπαδόπουλος;

«Είναι γνωστό ότι ουσιαστικά ιδιοκτήτης είναι ο Καρυπίδης. Τα επιτεύγματα του είναι γνωστά. Ο Άρης δεν έχει βγει. Ούτε το χωριό του δεν έχει αφήσει όρθιο. Υπάρχουν διαπιστευτήρια. Απλήρωτοι παίκτες, ποδοσφαιριστές, συμβόλαια που λήγουν. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό. Ο Άρης έχει γίνει παράρτημα της Βέροιας. Ποδοσφαιριστές πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες. Δεν έχει αποστασιοποιηθεί και ουσιαστικά είναι αυτός που προσλαμβάνει και κατευθύνει. Ψάξτε να δείτε ποια είναι η πραγματικότητα. Η Βέροια αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην πλήρη καταστροφή της. Με σκοτώνει η εικόνα αυτής της ομάδας. Είναι κρίμα να καταστραφούμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button