ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Θα έχουμε αποχωρήσεις τον Γενάρη;

Ο καιρός περνάει, τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό σημαίνει πως πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος.

Ο καιρός περνάει, τα Χριστούγεννα έρχονται και αυτό σημαίνει πως πλήσιάζει και η μεταγραφική περίοδος.

Μία μεταγραφική περιόδο, την οποία περιμένει πως και πως ο Μπάμπης Τεννές, καθώς ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία και επί της ουσίας βρήκε ένα ρόστερ γεμάτο μεν, αλλά όχι από επιλογές του ίδιου (μάλλον).

Έτσι μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα, πως ο έμπειρος τεχνικός θα θελήσει να βάλει το δικό του στοιχείο στην ομάδα, επιλέγοντας ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν λογικά για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Λαμίας να σωθεί!

Άρα, σίγουρα θα δούμε μεταγραφές τον ερχόμενο Γενάρη. Δεν ξέρουμε πόσες, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου μόνο καλά δεν είναι αλλά σίγουρα θα δούμε 1-2 κινήσεις, αν λάβουμε υπόψιν μας και τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Ποντίκα, λίγους μήνες πριν στην παρουσίαση του Μπάμπη Τεννέ στα μέσα ενημέρωσης της πόλης.

Αν οι μεταγραφές έχουν δίπλα τους ένα ερωτηματικό, οι αποχωρήσεις θα πρέπει να θεωρηθούν δεδομένες. Για να πάρει παίκτες η Λαμία θα πρέπει σίγουρα να «ελαφρώσει» το ρόστερ της και κατά συνέπεια το ταμείο της.

Ήδη όπως φαίνεται έχουν υπάρξει σκέψεις για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που είτε δεν έχουν προσφέρει έως τώρα στην ομάδα ή απλά δεν κάνουν στον Τεννέ. Μπορεί βέβαια να ισχύουν τα δύο ενώ στην εξίσωση μπαίνει και πάλι το οικονομικό με αρκετούς από αυτούς να παίρνουν καλό μισθό… χωρίς να προσφέρουν.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν και ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο 67χρονος τεχνικός, κάτι που ίσως σημαίνει πως μερικοί από αυτούς θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button