Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λιβάι Γκαρσία: Πέντε εκατοστά κοντύτερος, 14 εκατοστά υψηλότερο άλμα από τον Κριστιάνο! (vid)

Το απίθανο άλμα του Λιβάι Γκαρσία για το 1-0 της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό ξεπέρασε κατά πολύ τον πήχη του Kριστιάνο Ρονάλντο στην «iconic» κεφαλιά του κόντρα στη Σαμπντόρια. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #SerieA #Juventus #CR7

Το απίθανο άλμα του Λιβάι Γκαρσία για το 1-0 της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό ξεπέρασε κατά πολύ τον πήχη του Kριστιάνο Ρονάλντο στην «iconic» κεφαλιά του κόντρα στη Σαμπντόρια.

Στους «αιθέρες» πέταξε ο Λιβάι Γκαρσία, σκοράροντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της χρονιάς, με ένα άλμα που θα ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν και κοντύτερος κατά πέντε εκατοστά (1,82 μ. ο Λιβάι, 1,87 μ. ο Πορτογάλος), ο εξτρέμ της Ένωσης έσπασε το «ταβάνι» που είχε θέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια, με το άλμα του να υπολογίζεται στα 2,7 μέτρα! Αντίθετα, η επίδοση του CR7 που είχε γίνει viral τον Δεκέμβριο του 2019, είχε μετρηθεί στα 2,56, ενώ ακόμη και το άλμα του στόπερ της Μίλαν, Φικάγιο Τομόρι την περασμένη σεζόν, που είχε επίσης ξεπεράσει τον πήχη του Κριστιάνο, δεν ήταν πάνω από 2,63!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button