Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ζωντανή με ανατροπή η Τουρκία, έχει ξεχάσει να νικάει η Ρωσία (VIDEO)

Τεράστια νίκη για την Τουρκία που πήρε το τρίποντο με 3-2 και ανατροπή στο «Şükrü Saracoğlu» απέναντι στη Ρωσία που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη

Τεράστια νίκη για την Τουρκία που πήρε το τρίποντο με 3-2 και ανατροπή στο «Şükrü Saracoğlu» απέναντι στη Ρωσία που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη

NATIONS LEAGUE – 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ: 3-2

Γήπεδο: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu – Istanbul

Τεράστια νίκη για την Τουρκία που πήρε το τρίποντο με 3-2 και ανατροπή στο «Şükrü Saracoğlu» απέναντι στη Ρωσία που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Η Ρωσία πήρε από νωρίς προβάδισμα ωστόσο εξίσου νωρίς έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί ”έσβησε”. Εξαιρετική αντίδραση από τους Τούρκους που πήραν μέτρα, απείλησαν και κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή που τους χάρισε την παραμονή και μαζί κάποιες ελάχιστες ελπίδες ανόδου.

Η Ρωσία άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 11′ με τον Μίραντσουκ να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία μεταξύ Γκιουνόκ και Ντεμιράλ και αφού έκλεψε, έδωσε στον Κουζιάεφ που έκανε ωραία ενέργεια και γύρισμα για τον Τσερίσεφ κι αυτός από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα η Τουρκία απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Ουντέρ που απέκρουσε ο Γκιλιέρμε. Στο 24′ οι Ρώσοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σεμένοφ ως τελευταίος για μαρκάρισμα στον Τοσούν, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Τούρκοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ερκίν να βγάζει σέντρα για τον Καραμάν που με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 32′ η Τουρκία πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Ουντέρ να κάνει το 2-1 με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Γκιουνόκ να αποκρούει τα σουτ των Ζαμπολότνι και Ζόμπνιν.

Η Ρωσία είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους 30 δευτερόλεπτα από τη σέντρα με σουτ του Οζντόεφ που απέκρουσε ο Γκιουνόκ, ενώ στο 49′ απείλησε και η Τουρκία με σουτ του Τοσούν που απέκρουσε ο Γκιλιέρμε. Στο 50′ οι Τούρκοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουζιάεφ στον Τουφάν, με τον Τοσούν ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 3-1. Στο 57′ η Ρωσία μείωσε με τον Καραβάεφ να περνά για τον Κουζιάεφ που έκανε το 3-2, ενώ στο 75′ απείλησε με σουτ του Καραβάεφ που απέκρουσε ο Γκιουνόκ)

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γκιουνόκ, Τσελίκ (64′ Καμπάκ), Αϊχάν, Ντεμιράλ, Ερκίν, Γιοκουσλού, Ουντέρ (64′ Τουρούτς), Τουφάν (86′ Τεκντεμίρ), Τσαλχάνογλου (86′ Γιαζιτσί), Καραμάν, Τοσούν (80′ Καχβετσί)

ΡΩΣΙΑ: Γκιλιέρμε, Σεμένοφ, Τζίκια, Κουντριάσοφ, Ζιρκόφ, Κουζιάεφ (70′ Άντον Μίραντσουκ), Οζντόεφ, Ζόμπνιν (79′ Φόμνιν), Αλεκσέι Μίραντσουκ (79′ Ιόνοφ), Τσερίσεφ (37′ Καραβάεφ), Ζαμπολότνι (70′ Ερόκιν)

Διαβάστε επίσης

Back to top button