Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Οχι» της Ανόρθωσης στο Ισραήλ για τον Ρόνι Λέβι

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ θέλει τον Ρόνι Λέβι στον πάγκο της εθνικής ομάδας, αλλά η Ανόρθωση δεν πρόκειται ν’ αφήσει τον Ισραηλινό τεχνικό να φύγει από την Κύπρο.

Με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει το οτιδήποτε, ούτε να του επιτρέψει να μιλήσει με οποιοδήποτε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο του Ισραήλ αλλά και της Κύπρου που αφορούν τον προπονητή μας, Ρόνι Λέβι και το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ισραήλ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα ήθελε να αναφέρει τα πιο κάτω:

Θεωρούμε τιμή τόσο για εμάς όσο και για τον προπονητή μας το ενδιαφέρον από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Είχαμε επισημάνει στο προπονητή ότι η Ανόρθωσις δεν θα στεκόταν εμπόδιο σε μια τέτοια προοπτική, νοουμένου ότι η πρόταση θα ερχόταν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ούτως ώστε να μην επηρεάζεται δυσμενώς ο προγραμματισμός της ομάδας.

Πλέον, θεωρούμε ότι το χρονικό όριο έχει παρέλθει και ως εκ τούτου η Ανόρθωσις δεν είναι διατεθειμένη ούτε η ίδια να συζητήσει, ούτε να επιτρέψει στον προπονητή της να έχει οποιαδήποτε συζήτηση με οποιοδήποτε.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button