ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μάνατζερς πίσω από τα «deals» του ΠΑΣ Λαμία

Δείτε με ποιους μάνατζερς συνεργάστηκε φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΣ Λαμία, για να ολοκληρώσει την μεταγραφική του ενίσχυση.

Δείτε με ποιους μάνατζερς συνεργάστηκε φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΣ Λαμία, για να ολοκληρώσει την μεταγραφική του ενίσχυση.

Πίσω από κάθε μεταγραφή συνήθως βρίσκεται ένας μάνατζερ. Είτε θέλει να το παραδεχτεί κανείς είτε όχι, ο ρόλος τους πια στο ποδόσφαιρο είναι κομβικός. Από τη Super League 1 έως τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Η φετινή θερινή μεταγραφική περίοδος ήταν ιδιαίτερη. Λόγω όσων βιώνουμε με την πανδημία, έφτασε Οκτώβριος για να ολοκληρωθούν οι προσθήκες των ομάδων της Super League 1. Όπως και τον Ιανουάριο έτσι και τώρα το Sportime έψαξε και βρήκε ποιος ήταν πίσω από κάθε deal που έκαναν οι 14 ομάδες.

Να σημειωθεί εδώ ότι αναφερόμαστε μόνο στις μεταγραφές που έκαναν οι ελληνικές ομάδες. Υπήρξαν φυσικά και σημαντικά deals Ελλήνων ατζέντηδων στο εξωτερικό με πρώτο όλων εννοείται για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, το οποίο είχε την υπογραφή των Πασχάλη Τουντούρη και Ανδρέα Κυριακόπουλου. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποια ακόμη. Ο Πολ Κουτσολιάκος ήταν «πίσω» από τη μετακίνηση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε και ο Αντώνης Αποστολόπουλος από αυτή του Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη. Οι Αποστόλης Μπακάλης και Νίκος Μαυρομαράς έκαναν το εντυπωσιακό deal του Τζόναθαν Ντέιβιντ στη Λιλ, ενώ ο Πάνος Γαλαριώτης ενεπλάκη μεταξύ άλλων στη μεταγραφή του Γιόχαν Μοχίκα στην Αταλάντα. Με τη μετακίνηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ-Κορ ήταν αρκετοί που ασχολήθηκαν και μέσα σε αυτούς φυσικά και ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, που τον εκπροσωπεί, ενώ οι οι Μάκης Λιβαθηνός και Χρήστος Αποστόλου έκαναν τις μεταγραφές του Παναγιώτη Ρέτσου στη Σεντ Ετιέν, του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία και του Αλέξανδρου Κατράνη στην Χατάισπορ. Ωστόσο, ας μείνουμε καλύτερα στα εντός των συνόρων και ας δούμε τι έγινε ανά ομάδα…

Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον ΠΑΣ Λαμία:

Μόνο ένας ατζέντης έκανε δύο μεταγραφές εκεί και αυτός είναι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος. Πρώτα ο πελάτης του, Γιώργος Σαραμαντάς, και προς το φινάλε ο Μπατσάνα Αραμπούλι, ο οποίος εκπροσωπείται από τον συμπατριώτη του Γκιόργκι Γκακχοκίτζε. Ο Παύλος Τοπίδης έκλεισε το deal με τον Κώστα Προβυδάκη και οι Ζήσης Βρύζας – Ντίνος Διαμαντόπουλος αυτό με τον Ζήση Χατζηστραβό. Ο Θοδωρής Βασιλακάκης ανήκει στο πελατολόγιο του Δημήτρη Τσιάτσιου και ο Μίλος Ντέλετιτς στου Κώστα Παλαιολόγου. Το γραφείο του Αντώνη Ρίκκα εκπροσωπεί τον Άγγελο Ζιούλη και ήταν υπόθεση που χειρίστηκε ο Νίκος Βαγιονάκης, ενώ ο Θωμάς Φίλιππος Σαραφαντώνης ήταν πίσω από τη μεταγραφή του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Έχει φέρει στα μέρη μας και άλλους Γεωργιανούς στο παρελθόν. Τέλος, ο Κώστας Σταμούλης εκπροσωπείται από τον Κωνσταντίνο Σπανουδάκη (σ.σ. όπως και ο Δημήτρης Πινακάς που εντυπωσιάζει φέτος), ενώ ο Θανάσης Μαργαρίτης δεν έχει μάνατζερ.

Για τις υπόλοιπες ομάδες διαβάστε εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button