Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σοκ» στον ΑΟ Χαλκίς με Μπουσινάκη!(pic)

Τραυματισμός σοκ για τον Περικλή Μπουσινάκη και τον ΑΟ Χαλκίς στο χθεσινό φιλικό με την Προοδευτική.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, υπέστη κάταγμα περόνης στο 83΄ της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ

Το γραφείο Τύπου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει τα Μ.Μ.Ε. και τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου πως ο αθλητής μας Periklis Bousinakis υπέστη συντριπτικό κάταγμα περόνης.

Ήταν το 83ο λεπτό του σημερινού μας φιλικού με την Προοδευτική, όπου ο Περικλής δέχθηκε δυνατό χτύπημα πάνω στην φάση και έπεσε κάτω φωνάζοντας «έσπασε» (η εμπειρία του δυστυχώς τον επιβεβαίωσε).

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου ο γιατρός της ομάδας μας κ. Παπαγεωργίου με τον οστεοπαθητικό και φυσιοθεραπευτή μας κ. Ζήση αλλά και τον εφημερεύοντα γιατρό του νοσοκομείου κ. Παπαδημητρίου, αντιμετώπισαν τον τραυματισμό με γυψονάρθηκα.

Ο ποδοσφαιριστής μας θα διανυχτερεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι αύριο θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ώστε να χειρουργηθεί από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπαλτόπουλο Γεώργιο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πλήρη αποκατάσταση του Βολιώτη αθλητή μας κι επιστροφή του στην ενεργό δράση, σε περίπου 3 μήνες.

Φυσικά τον Περικλή συνόδεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του μέλη του συμβουλίου, όπου θα είναι μαζί του κι αύριο στην Αθήνα.

Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχόμαστε καλή τύχη στην αυριανή (ή μεθαυριανή) επέμβαση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Περικλής είναι μαχητής και ξέρουμε πως θα βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια!

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στράτος Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button