Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δεν θα συνεχίσει στο Καλαπόδι ο Άρης Γκουλής!

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν και τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' Φθιώτιδας, ο Άρης Γκουλής αποχωρεί από τον ΑΟ Καλαποδίου.

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν και τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ Φθιώτιδας, ο Άρης Γκουλής αποχωρεί από τον ΑΟ Καλαποδίου.

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχαμε στον ΑΟ Καλαποδίου, καθώς όπως έκανε γνωστό σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σταμόπουλος, ο προπονητής Άρης Γκουλής αποχωρεί από τον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Γκουλης ήταν προπονητής του ΑΟ Καλαποδίου τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ φέτος κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην Α’ Φθιώτιδας κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

Μετά από δύο χρόνια, μίας άψογης και άκρως επιτυχημένης συνεργασίας, δυστυχώς ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον κόουτς Αρης Γκουλης.

Εμπόδιο που δυστυχώς δε γινόταν να ξεπεραστεί μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φίλο Άρη, για αυτά τα δύο όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί.

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Β κατηγορία του Νομού μας και η άνοδος της ομάδας μας στην Α κατηγορία ήταν η επιβράβευσή του για τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Το σημαντικότερο κομμάτι που κρατάω όλο αυτό τον καιρό με την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο είναι οι φιλίες που κάνω και μία τέτοια είναι με τον κόουτς Άρη.

Άρη, στην πρώτη μας συνεργασία, εσύ ως γκολκίπερ τότε, κατακτήσαμε το κύπελλο του Νομού, στη δεύτερη το πρωτάθλημα της κατηγορίας μας, έπεται και τρίτη! Εις το επανιδείν λοιπόν για την επόμενη πρόκληση!

Διαβάστε επίσης

Back to top button