Άλλα αθλήματα

Χάκινεν: «Δεν κάνει λάθη ο Χάμιλτον»

Ο Μίκα Χάκινεν ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Λιουίς Χάμιλτον είναι φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της Ferrari.

Ο Φινλανδός οδηγός τόνισε πως η «scuderia» έχει κάνει σημαντικά λάθη την εφετινή σεζόν, όπως και ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αρχικά, ο Χάκινεν ανέλυσε τους τρεις λόγους για τους οποίους θεωρεί φαβορί για τον τίτλο τον Χάμιλτον: «Ο πρώτος λόγος είναι το φυσικό του ταλέντο, ιδίως στο βρεγμένο. Κάθε φορά που έχει βρέξει, καταστρέφει το Σαββατοκύριακο της Ferrari. O δεύτερος λόγος είναι η δύναμή του στον αγώνα και ότι δεν κάνει λάθη όπως ο Σεμπάστιαν, ειδικότερα στην εκκίνηση. Και ο τρίτος, είναι ότι επωφελείται από τη φανταστική συνεργασία του με τον Βάλτερι Μπότας. Με την υποστήριξή του, τα έκανε όλα σωστά στη Μόντσα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Κανένας δεν μπορεί να πει, ότι ο Λιούις βρίσκεται μπροστά, επειδή είναι η Mercedes αισθητά καλύτερη. Είναι εκεί, επειδή αυτός και η ομάδα της Mercedes πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις».

Τέλος, ο Χάκινεν υπογράμμισε για την έως τώρα παρουσία της Ferrari αλλά και το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος: «Η διαφορά των 30 βαθμών δεν επιτρέπει νέες μάχες μεταξύ των δικών της οδηγών ούτε λάθη του Φέτελ ή στη στρατηγική του αγώνα. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, εναντίον ποίων αγωνίζονται. Σίγουρα όχι μεταξύ τους, αλλά ξεκάθαρα εναντίον του Λιούις, του Βάλτερι και της Mercedes».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button