«Κανένα θέμα με Βασιλακάκη»
Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την παραμονή ή όχι του Θοδωρή Βασιλακάκη στον ΠΑΣ Λαμία.

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την παραμονή ή όχι του Θοδωρή Βασιλακάκη στον ΠΑΣ Λαμία.
Από το ματς της Λαμίας με τον Παναιτωλικό και την αλλαγή του Θοδωρή Βασιλακάκη στο 41΄ από τον Μπάμπη Τεννέ έχει ξεκινήσει μία φήμη πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει τσακωθεί με τον προπονητή του και ότι ο Έλληνας κόουτς τον έχει θέσει εκτός ομάδας.
Η είδηση αυτή ξεκίνησε από αθηναϊκά σάια, την ώρα που το δικό μας ρεπορτάζ έλεγε πως ο ποδοσφαιριστής παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Επίσης, στην τελευταία προπόνηση που δώσαμε το παρών, ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε κανονικά.
Τώρα, έρχεται ένα δημοσίευμα της «Live Sport» να τονίσει πως θέμα μεταξύ Βασιλακάκη και ΠΑΣ Λαμία-Τεννέ δεν υπάρχει, επικαλλούμενη λόγια της ίδιας της ομάδας.
Το δημοσίευμα:
Σενάρια αποδέσμευσης του Θοδωρή Βασιλακάκη κυκλοφόρησαν πριν από μερικές μέρες, κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά στη Λαμία.
Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ σε αντίθεση με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.