ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «ακούραστοι εργάτες» της Λαμίας

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που δεν έχουν χάσει λεπτό; Ποιοι έχουν παίξει και στα 6 ματς που έχουν δώσει οι «κυανόλευκοι»; Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία που δεν έχουν χάσει λεπτό; Ποιοι έχουν παίξει και στα 6 ματς που έχουν δώσει οι «κυανόλευκοι»; Σας έχουμε τις απαντήσεις.

Η ομάδα της Λαμίας ετοιμάζεται, μετά την 31η Οκτωβρίου να επιστρέψει στο γήπεδο, καθώς το Σάββατο αν όλα πάνε καλά, θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ποιοι από τους παίκτες της έχουν παίξει, μέχρι στιγμής σ’ όλα τα λεπτά των 6 αγώνων που έχει δώσει;

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα 6 ματς της Λαμίας και μετρά 574΄αγώνα.

Έπειτα, πάμε στον Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος έρχεται δεύτερος στην κούρσα αυτή με 558΄λεπτά συμμετοχής. Ο Βολιβιανός παρόλο αυτά έχει αγωνιστεί και αυτός σε όλα τα ματς της ομάδας.

Τρίτος σε λεπτά συμμετοχής είναι και πάλι την άμυνα και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχηγό, Λουκά Βύντρα. Ο Βύντρα έχει αγωνιστεί και στους 6 αγώνες που έχει δώσει ο ΠΑΣ έως τώρα και έχει αγωνιστεί συνολικά 532΄.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παίξει και στα έξι ματς και έχει ξεπεράσει το όριο των 500 λεπτών συμμετοχής είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας αμυντικός, έχει αγωνιστεί 513΄ στο σύνολο.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής που «κλείνει» τη λίστα αυτή είναι ο Τάσος Καραμάνος. Ο σέντερ φορ της Λαμίας έχει παίξει και στους 6 αγώνες όμως έχει αγωνιστεί 382΄.

Το αξιοσημείωτο στη λίστα αυτή είναι πως ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 5 ματς, έχει καταφέρει να συμπληρώσει 432΄αγώνα ενώ ο Γιώργος Σαραμαντάς με 5 αγώνες στα πόδια του έχει φτάσει στα 396΄αγώνα.

Τέλος, ο Μιγκέλ Μπιανκόνι έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής και στα 6 ματς, τα περισσότερα ως αλλαγή και για τον λόγο αυτό έχει μόλις 208΄αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button