Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι έντεκα «εκλεκτοί» του Φαν΄τ Σχιπ για τη σημερινή «μάχη»

Δύο αλλαγές κάνει ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σλοβενία σε σχέση με το ματς στη Μολδαβία, ξεκινώντας Κουρμπέλη και Γιακουμάκη αντί των Μπουχαλάκη-Παυλίδη.

Δύο αλλαγές κάνει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στην ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σλοβενία σε σχέση με το ματς στη Μολδαβία, ξεκινώντας Κουρμπέλη και Γιακουμάκη αντί των Μπουχαλάκη-Παυλίδη.

Η Εθνική ομάδα δίνει απόψε τον «τελικό» του Γ’ ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League κόντρα στη Σλοβενία στη Ριζούπολη, με έπαθλο την πρωτιά στον όμιλο και την ευκαιρία να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Σε σχέση με τη νίκη στη Μολδαβία, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κατεβάζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιλέγοντας τον Κουρμπέλη δίπλα στον Ζέκα στα χαφ και τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης αντί του Παυλίδη.

Έτσι, η ενδεκάδα της Ελλάδας έχει ως εξής: Βλαχοδήμος – Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας – Ζέκα, Κουρμπέλης – Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης – Γιακουμάκης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button