Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Και ο Μολό στο… κόλπο για την ενδεκάδα αντί του Σαβιέρ!

Ο Γάλλος εξτρέμ επιστρέφει την Πέμπτη στις προπονήσεις και διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ο Γάλλος εξτρέμ επιστρέφει την Πέμπτη στις προπονήσεις και διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ποιος είναι ο κύριος λόγος που έχει αρκετές πιθανότητες..

Υποψήφιος για θέση βασικού στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο είναι ο Γιοάν Μολό, που επιστρέφει την Πέμπτη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο Γάλλος εξτρέμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για λίγες μέρες επειδή αισθανόταν βαρύ τον τετρακέφαλο του ποδιού του λόγω επιβάρυνσης, αλλά αυτό συνέβη περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την περίπτωση του Μολό και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίσει ο Σαβιέρ και δεν έχει ξεπεράσει πλήρως (ελαφρύ τράβηγμα), τον θέτει βασικό υποψήφιο για να ξεκινήσει στο ντέρμπι.

Υποψήφιοι για το ένα από τα δύο φτερά (το ένα είναι… καπαρωμένο από τον Χατζηγιοβάνη) είναι επίσης οι Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες, αλλά -ειδικά για το συγκεκριμένο ματς- ο Μπόλονι θα μετρήσει πολύ μία συγκεκριμένη παράμετρο.

Την σωστή αλληλοκάλυψη των πλάγιων μπακ με τους εξτρέμ και τις επιστροφές των μεσοεπιθετικών, προκειμένου να μην υπάρχουν κενά και αποστάσεις όταν το τριφύλλι θα βρίσκεται σε φάση άμυνας.

Ο Μολό έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στον συγκεκριμένο τομέα σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που διεκδικούν τη θέση και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπόλονι τον έχει χρησιμοποιήσει και στη θέση του δεξιού μπακ.

Αλλωστε ο Αϊτόρ δεν έχει πείσει ακόμη, ενώ ο Βιγιαφάνιες δεν έχει παίξει περισσότερο από 24 λεπτά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στη διάρκεια του ντέρμπι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button