Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ατλέτικο και Τσέλσι για Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ "έδεσε" τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια γνωρίζοντας ότι ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, πριν καν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια γνωρίζοντας ότι ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, πριν καν αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν να διασφαλίσουν την επένδυση που έχουν κάνει στο, όπως εκτιμούν όλοι, νέο next big think που βγαίνει από τις Ακαδημίες της ομάδας τους.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στο RADIO PRIMO ο εκπρόσωπος του, Διονύσης Γιαννόπουλος ήδη ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του ακόμη και μετά την προσέγγιση που υπήρξε από την Μπαρτσελόνα μετά τις δοκιμές του “μικρού” στην ξακουστή “Μάσια”.

“Το Νοέμβριο του 2017 είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Τον είχαν δει σε τουρνουά στα οποία πήρε μέρος με τον ΠΑΟΚ, στα οποία ο Κωνσταντέλιας διέπρεπε. Οι επαφές είχαν γίνει, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στην οικογένεια του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσω πως η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν βιάζεται, δεν πιέζει καταστάσεις” είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και συμπλήρωσε:

“Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση και ο ΠΑΟΚ διαφώνησε. Η Τσέλσι εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο. Η Βαγιαδολίδ ήταν η τελευταία πρόταση ωστόσο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ήδη απόφαση να τον κρατήσει και να τον αξιοποιήσει”.

πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button