Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Ιρλανδία Βουλγαρία Προγνωστικά Αγώνα 18/11/20

Παιχνίδι που κρίνει την τελευταία θέση του ομίλου αυτό ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βουλγαρία στο Δουβλίνο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν δύο αποτελέσματα και τους φιλοξενούμενους μονάχα τη νίκη σε μία αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη.

Παιχνίδι που κρίνει την τελευταία θέση του ομίλου αυτό ανάμεσα σε Ιρλανδία και Βουλγαρία στο Δουβλίνο, με τους γηπεδούχους να αναζητούν δύο αποτελέσματα και τους φιλοξενούμενους μονάχα τη νίκη σε μία αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη.

Πρόταση: Παιχνίδι τακτικής περιμένουμε από τις δύο ομάδες, με τους βούλγαρους να έχουν από τη μία ελλείψεις κι από την άλλη να πρέπει να ανοιχτούν για να πάρουν μονάχα τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μας έχουν συνηθίσει στα σκληρά μαρκαρίσματα και οι κάρτες θα παίξουν βασικό ρόλο στο ποντάρισμά μας. Ποντάρισμα στο στοίχημα το Over 3.5 με τη stoiximan

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – Παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό Nations League (0-3-2) και από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο κόουτς Στίφεν Κένι, αφού την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε και στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ουαλία. Μπορεί να παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της στον 4ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και να δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει για 6ο διαδοχικό της παιχνίδι, χάνοντας τελικά με 1-0, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στοιχηματική ανάλυση: Δυσκολεύονται επιθετικά οι Ιρλανδοί στο φετινό Nations League, καθώς στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν πετύχει μονάχα ένα τέρμα. Την ίδια στιγμή και τα πέντε έληξαν Under 2,5 και No Goal.

Ρεπορτάζ: Τιμωρημένοι οι Χέντρικ και Μολούμπι στο αποψινό, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Κόουλμαν, Στίβενς, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Άρτερ, Ίντα, οι ΜακΚλιν και Ντόχερτι που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ο Τζέιμς ΜακΚάρθι που λείπει για οικογενειακούς λόγους.

Προηγούμενο ματς:  Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Ουαλία για το Nations League. Μοιρασμένο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, πιο προσεκτικές οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος, με την Ουαλία να σκοράρει το γκολ της νίκης στο 66’ και την Ιρλανδία να μην βρίσκει απάντηση και να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες στο 90’+4’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Ράντολφ – Κρίστι, Ντάφι, Λονγκ, Ο’Σέι – Χούριχεϊν, Μπρέιντι, Μπάιρν – Χόργκαν, Κόλινς, Ο΄Ντόουντα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τη Φινλανδία και έτσι παρέμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας μαζέψει μόλις έναν βαθμό σε 5 αγωνιστικές. Βρέθηκε χάνει από το 7ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, ενώ δέχθηκε και δεύτερο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος, έχοντας μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει για το τελικό 1-2 με πέναλτι στο 68’ (8 λεπτά νωρίτερα είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα ο Ιβάνοφ).

Στοιχηματική ανάλυση: Τα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της Βουλγαρίας στο Nations League έληξαν Under 2,5 & No Goal. Την ίδια στιγμή μετράει πέντε σερί ήττες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια.

Ρεπορτάζ: Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοσταντίνοφ, Νεντέλεφ, Καραμπέγιοφ και Ντεσπότοφ, καθώς και οι θετικοί στον κορωνοϊό Ίλιεφ, Βασίλιεφ, Ράινοφ, Μιχαΐλοφ, Νεντιάλκοφ και Τερζίεφ. Περιμένουμε από τον Γκεόργκι Ντερμεντζίεφ ενδεκάδα παρόμοια μ’ αυτή που παρέταξε στη Σόφια πριν από μερικές ημέρες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Φινλανδία για το Nations League. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7’, δέχθηκε το 0-2 στο 45’+1’, έχασε πέναλτι στο 60’, μείωσε με πέναλτι του Ίλιεφ στο 68’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Λουκόφ – Ποπόφ, Ντιμιτρόφ, Ζάνεφ, Σισίνιο – Μάλινοφ, Τσβετκόφ – Ιλίεφ, Γιανκόφ, Ιβάνοφ – Κράεφ

Δείτε επίσης όλα τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Back to top button