Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τσούμπα Ακπόμ παίρνει ο ΠΑΟΚ

Δανεικός από την Άρσεναλ ο Νιγηριανός που πέρυσι έπαιζε στη Σιντ Τρουίντεν.

Στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη γραμμή κρούσης  κατέληξε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca – SL.gr – ο ΠΑΟΚ. Και το όνομα αυτού, Τσούμπα Ακπόμ.

Ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός με καταγωγή από τη Νιγηρία, ανήκει στην Άρσεναλ και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεντ, έχοντας καταγράψει 16 συμμετοχές, σημειώνοντας έξι τέρματα και μία ασίστ.

Με την φανέλα της Άρσεναλ, έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, μετρώντας και δύο ασίστ, ενώ με τη δεύτερη ομάδα των «κανονιέρηδων» μετράει 33 γκολ σε 50 παιχνίδια.

Ο Ακπόμ έχει στο βιογραφικό του διεθνείς συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αγγλίας έχοντας συνολικά 18 γκολ σε 40 παιχνίδια. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως δανεικός από την Άρσεναλ σε Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον, Χαλ και Σιντ Τρούιντεντ, ενώ είναι μέλος της U21 της Αγγλίας.Σ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Marca -SL.gr ο Ακπόμ μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ντίνο Μαυροπάνο στοιχεία γύρω από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας πως έχει πρόταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την σύμφωνη γνώμη της Άρσεναλ για τον δανεισμό του και την μετακόμισή του για ένα χρόνο στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, το όνομα του Ακπόμ δεν πέφτει ως «κομήτης» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ αφού είχε προταθεί στους Κυπελλούχους Ελλάδας και στις αρχές Ιουνίου.

πηγή: marca-sl

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button