Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σούπερμαν; Όχι είναι ο Γιαν Όμπλακ»

«Σούπερμαν; Όχι είναι ο Γιαν Όμπλακ» . Είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Σλοβενίας ekipa.svet24.si.

«Σούπερμαν; Όχι είναι ο Γιαν Όμπλακ» . Είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της Σλοβενίας ekipa.svet24.si.

Οι Σλοβένοι αποθεώνουν τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντάς τον «ήρωα» της χθεσινής αναμέτρησης (0-0) με την Ελλάδα, που επέτρεψε στην εθνική τους ομάδα να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στη League B

«Η Σλοβενία ανυπομονεί να προχωρήσει σε υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, χάρη σε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο φθινόπωρο εθνικής ομάδας, στο οποίο δεν έχασε και στο οποίο δέχθηκε μόνο ένα γκολ στο Nations League», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Έκανε επίσης τη δουλειά της στην Ελλάδα. Παρόλο που δεν κατάφερε να σκοράρει, κατάφερε να πάρει έναν βαθμό και να εκπληρώσει τον στόχο της: μετακόμιση στην League B. Ο μεγάλος ήρωας του αγώνα ήταν ο Γιαν Όμπλακ, του οποίου η παρουσία ήταν αμφίβολη λόγω του πόνου στον ώμο. Και ακόμη και στην Αθήνα έδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Το απόδειξε με δύο φανταστικές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο και εξασφάλισε ότι παρά την ελληνική επίθεση, η εστία της Σλοβενίας παρέμεινε ανέπαφη».

Ανάλογη αποθέωση στον Γιαν Όμπλακ και από την εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo, λόγω και της συνάντησης της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο. Μαδρίτης, το Σάββατο στην ισπανική πρωτεύουσα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button