ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εργασίες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία (φωτογραφίες)

Αναγκαίες εργασίες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ Λαμία. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Εργασίες επισποράς λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες 10 ημέρες στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης και αυτός είναι ο λόγος που η προετοιμασία της ομάδας έχει…μοιραστεί σε ΔΑΚ και Καμαρίτσα.

Ο χλοοτάπητας του προπονητικού της Νέας Άμπλιανης είχε παλιώσει, είχε αρχίσει να αραιώνει και δεν ήταν δυνατό να ανταποκριθεί στη συνεχή χρήση.

Ως εκ τούτου ο χλοοτάπητας δεν αντιδρούσε θετικά σε άρδευση και λίπανση και στα γυμνά σημεία παρατηρήθηκε μειωμένη δυνατότητα να απορροφηθεί το νερό της άρδευσης ή των βροχοπτώσεων στα σημεία αυτά.

Επίσης, παρατηρήθηκαν καθιζήσεις οι οποίες δεν ηταν δυνατό να βελτιωθούν με τοπικες παρεμβάσεις ενώ, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν και θα επικρατούν σε πιο έντονο βαθμό από εδώ και στο εξής, οδήγησαν τους υπευθύνους συντήρησης στην επισπορά με είδος ανθεκτικό στα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα καθ’όλη την χειμερινή περίοδο να έχουμε μία άριστη τουλάχιστον οπτική εικόνα.

Στόχος είναι η άμεση βελτίωση της εμφάνισης του χλοοτάπητα ο οποίος ανταποκρίνεται και στην χρήση αντιδρώντας θετικά και γρήγορα στα προγράμματα άρδευσης και λίπανσης, αλλά πιο σημαντικό η αποκατάσταση των οπών του εδάφους συμπληρώνοντας τα σημεία στα οποία έχει υποστεί καθίζηση.

Υπολογίζεται πως μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας, το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση από τους κυανόλευκους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button