ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Λαμία… με απουσίες! (φωτογραφίες)

Σήμερα το πρωί πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ Λαμία. Που έδωσε βάση ο Μπάμπης Τεννές; Ποιοι δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση; Διαβάστε όλα τα νέα της «κυανόλευκης» ομάδας εδώ στο LamiaSports. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Σήμερα το πρωί πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ Λαμία. Που έδωσε βάση ο Μπάμπης Τεννές; Ποιοι δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση; Διαβάστε όλα τα νέα της «κυανόλευκης» ομάδας εδώ στο LamiaSports.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία, πριν την εντός έδρας «μάχη» με τον Αστέρα Τρίπολης, αύριο στις 15:00 για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Ο Μπάμπης Τεννές είδε τους Βύντρα, Τζανετόπουλο και Προβυδάκη να παραμένουν στα πιτς, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχαν και οι «κομμένοι»(;) Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι και Νιάσε.

Να τονίσουμε πως κανονικά στις προπονήσεις είναι οι Θοδωρής Βασιλακάκης και Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι στους «κομμένους» της ομάδας.

Από την άλλη χωρίς την ειδική μάσκα που φορούσε τις προηγούμενες ημέρες έκανε προπόνηση ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα της Λαμίας.

Ο Τεννές στην τελευταία προπόνηση έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, στην αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του καθώς και στις στημένες φάσεις στις οποίες όπως έχει παρατηρηθεί υπάρχει ένα μικρό θέμα.

Πλέον απομένει η ανακοίνωση της αποστολής από τον έμπειρο τεχνικό, όπου αναμένεται να πάρει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button