ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφτασε στην πηγή η Λαμία αλλά νερό δεν ήπιε… / Οργίασε το VAR στο «Αθανάσιος Διάκος»

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, o ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος», τον Αστέρα Τρίπολης. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #ΑστέραςΤρίπολης #αγώνας #matchreport #LamiaSports

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, o ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος», τον Αστέρα Τρίπολης. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #ΑστέραςΤρίπολης #αγώνας #matchreport #LamiaSports

Γκολ και θέαμα στο Αθανάσιος Διάκος. Τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι και τον δευτερο βαθμό για τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Τεννέ βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ πέναλτι του Μπαράλες ενώ κατάφερε με τον ίδιο τρόπο να φέρει το ματς στα ίσια με τον Ντέλετιτς. Στο 69΄ο Τσούκαλος έκανε την ολική ανατροπή με δυνατό σουτ πανηγυρίζοντας έξαλα το γκολ του.

Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ριέρα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας και έκανε το 2-2.

Στις καθυστερήσεις όμως και μετά από σέντρα του Μπάχανακ, ο Ιγκλέσιας έκανε χέρι, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αρχικά αλλά μετά την παρέμβαση του VAR, πήρε πίσω την απόφασή του και έδωσε την παράβαση εκτός περιοχής.

Tο ματς:

Με το κλασσικό του 4-2-3-1 ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μπάμπης Τεννές την ομάδα του τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Επασί να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια και τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα και Μπάχανακ να είναι στην άμυνα.

Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Μπεχαράνο και Μπουλούλης ενώ πιο μπροστά τους ήταν οι Ντέλετιτς, Καραμάνος, Ρόμανιτς και μοναδικός προωθημένος ο Μπατσάνα Αραμπούλι.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή καθώς οι ποδοσφαιριστές της SuperLeague1 συμπαραστέκονται στους συναδέλφους τους από την SuperLeague 2 και Football League.

O Αστέρας ήταν αυτός που πρσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον ΠΑΣ να πιέζει και μάλιστα αρκετές φορές πολύ ψηλά.

Ο Μπαράλες με τον Αντέτζο στα πρώτα λεπτά είχαν τις περισσότερες μονομαχίες με τον Αργεντινό να βγαίνει τις νικητής σε αρκετές από αυτές.

Μία σέντρα του Κώτσιρα από τα δεξιά στο 8΄κατέληξε στα χέρια του Επασί, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Πρώτη καλή φάση στο ματς, ήταν για τον Αστέρα. Ο Κώτσιρας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σκόνδρας απομάκρυνε αλλά η μπάλα έφτασε στον Μουνάφο στην κορυφή της περιοχής του Επασί, με τον Αργεντινό να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γαλλοκαμερουνέζου τερματοφύλακα.

Εξαιρετική φάση για τον ΠΑΣ Λαμία στο 25′ όταν ο Αραμπούλι πήρε την μπάλα από πλάγια δεξιά, έκανε κίνηση προς το κέντρο, σούταρε για να στείλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Μετά από λάθος απομάκρυνση στην άμυνα της Λαμίας, ο Ριέρα έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή του Επασί, σούταρε αλλά ευτυχώς πρόλαβαν και έβαλα το πόδι τους οι αμυντικοί των γων γηπεδούχων και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Στο 39΄ο Ριέρα έβγαλε τη σέντρα υπό την πίεση του Αντέτζο, όμως στην πορεία της η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νιγηριανού αμυντικού με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να δίνει πέναλτι.

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-1.

Προς τιμήν του ο Αργεντινός δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε μιας και πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Λαμίας.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Αστέρα να παραμένει μπροστά στο σκορ έχοντας το 0-1 του πέναλτι. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει στα πρώτα 45 λεπτα, είχε μόλις 1 τελική προσπάθεια εκείνο το σουτ του Αραμπούλι, έναντι τριών της Τρίπολης.

Τίποτα το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες, μόνο που οι φιλοξενούμενοι είχαν και το γκολ που τους είχε δώσει ψυχολογία και το προβάδισμα εννοείται.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως τελείωσε το πρώτο… δηλαδή με πέναλτι. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν πέναλτι υπέρ της Λαμίας για ανατροπή του Ντέλετιτς από τον Μουνάφο.

Ο διαιτητής αν και το έδωσε αρχικά απευθείας το πέναλτι, έπειτα πήγε στο VAR για να το δει και μόνος του. Αφού πέρασαν πέντε λεπτά ο Τσαγκαράκης καταλόγισε το πέναλτι και ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση.

Υπήρχε βέβαια μία μικρή ασυνεννοησία με τον Αραμπούλι, ο οποίος θέλησε αυτός να εκτελέσει όμως ο Τεννές από τον πάγκο φώναξε να το εκτελέσει ο Σέρβος. Ο Ντέλετιτς δεν αστόχησε και έκανε το 1-1 αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Το έκανε ο Νικόλας!

Στο 66΄του αγώνα και ενώ το 1-1 παρέμενε ο Τεννές έβαλε στο γήπεδο τον Νίκο Τσούκαλο. Ο Λαμιώτης σέντερ φορ χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά για να φέρε το ματς τουμπα… Ο Τσούκαλος πήρε την μπάλα από τα αριστερά έκανε το σουτ δημαδεύοντας την γωνία του Παπαδόπουλου κάνοντας το 2-1.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς καθώς μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό, επέστρεψε και επέστρεψε με γκολ!

Μπράβο ρε Νίκο!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιγκλέσιας έκανε χέρι σε σέντρα του Μπάχανακ με τον διαιτητή Τσαγκαράκη να δίνει πέναλτι. Αφού έκανε ξανά περίπου πέντε λεπτά για να πάρει τελική απόφαση έδωσε την παράβαση εκτός της περιοχής.

Απίστευτο ματς, το οποίο δυστυχώς έμεινε στο 2-2 για τη Λαμία, με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν πιο κοντά από ποτέ στη νίκη… αλλά νερό δεν ήπιαν.

Οι συνθέσεις και οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπάχανακ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Αραμπούλι

Αναπληρωματικοί: Θοεδωρόπουλος, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Γκούγκα, Σαραμαντάς, Βασιλακάκης, Κωστίκας, Μαργαρίτης, Ζιούλης

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλο, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρες, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα, Κρέσπι, Μπαράλες

Αναπληρωματικοί: Τσιφτσής, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κόστα Λεονάρντο, Ροντρίγκο Γκόμεζ, Ματίας Ιγκλέσιας, Ρούμπε Γκαρσία, Πέπε, Αλί Μπαμπά, Φεντερίκο Αλβάρεζ

Διαβάστε επίσης

Back to top button