Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξαφνικά… έγινε Μπαρτσελόνα ο ΟΦΗ!

Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού και ανέβηκε στην 12η θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού- Δύο γκολ ο Άγγλος Ναμπί.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Ο ΟΦΗ που είχε κερδίσει μόνο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στην Κρήτη, επικράτησε και του Παναιτωλικού (3-0) στο Γεντί Κουλέ και ανέβηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα και παίρνοντας σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, ο Άγγλος Ναμπί πέτυχε τα δύο τέρματα, και τα δύο με εκτέλεση φάουλ! Με δέκα τελείωσε το ματς ο Παναιτωλικός λόγω αποβολής του Κυριακίδη.

Έχασαν πέναλτι οι Αγρινιώτες και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0!

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα.

Και με τον Ναμπί απείλησε πρώτος στο 10′ σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο ίδιος ήταν που στο 26′ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Παναιτωλικός ξύπνησε μετά το γκολ. Βγήκε μπροστά και απείλησε με τον Μοράρ στο 33′. Στο 37′ μάλιστα άγγιξε την ισοφάριση αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Μανά, το έχασε ο Μοράρ (απέκρουσε ο Στρέζος).

Τελευταία καλή στιγμή στο α’ μέρος μία κεφαλιά του Μεγιάδο που έφυγε άουτ στον έξτρα χρόνο.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πιο προσεκτικός. Και γι αυτό ο Δέλλας έκανε γρήγορα-γρήγορα τις αλλαγές του.

Όμως στο 70′ δεν άλλαξαν μόνο τα αριθμητικά δεδομένα αλλά και το σκορ. Ο Βουό έκλεψε, βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη, προσπάθησε να τον περάσει και ο διαιτητής λανθασμένα έδειξε φάουλ και απέβαλλε τον έμπειρο πορτιέρο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί και έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” τη νίκη.

Ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 86′ με τον Βουό ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Κουτσιανικούλη το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Παναιτωλικού και

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν(86′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας(80′ Νέιρα), Ναμπι(89′ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης(69′ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας(60′ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ(73′ Γιαννακόπουλος), Μανα, Μοράρ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button