ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτσι είδε την ισοπαλία η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία (φωτογραφίες)

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Διαβάστε το match report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League Interwetten, ο ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 39΄, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο μετά τη σέντρα του Ριέρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 41΄. Στο 50΄ ο διαιτητής Τσαγκαράκης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ντέλετιτς. Μετά από 6 λεπτά ελέγχου της φάσης από το VAR, ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Λαμία έφτασε στην ανατροπή στο 69ο λεπτό με σκόρερ τον Τσούκαλο. Ο Λαμιώτης επιθετικός, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς τρία λεπτά νωρίτερα στη θέση του Αραμπούλι, πήρε την πάσα από τον Μπαχανάκ και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Ο Αστέρας όμως στο 78΄ με σουτ του Ριέρα μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας, σε χέρι του Ιγκλέσιας. Και αυτή η φάση εξετάστηκε από το VAR και μετά από πολλές διαβουλεύσεις ο Τσαγκαράκης πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Έδειξε φάουλ θεωρώντας ότι το χέρι του Ιγκλέσιας ήταν εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπαχανάκ, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (99’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (79’ Βασιλακάκης), Καραμάνος, Αραμπούλι (66’ Τσούκαλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (75’ Φερνάντεζ), Βαλιέντε (88’ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88’ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75’ Γκόμεζ), Μπαράλες, Ρίτζις Κρέσπι (66’ Τιλίκα).

Διαβάστε επίσης

Back to top button