ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η «μάχη» των πάγκων και το ρεκόρ του Τεννέ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (vids)

Πόσες φορές έχει αντιμετωπίσει ο Τεννές τον Ράσταβατς; Πόσες νίκες μετράει ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία εναντίον του Αστέρα Τρίπολης; Όλα εδώ στο pre game του LamiaSports.

Πόσες φορές έχει αντιμετωπίσει ο Τεννές τον Ράσταβατς; Πόσες νίκες μετράει ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία εναντίον του Αστέρα Τρίπολης; Όλα εδώ στο pre game του LamiaSports.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος», το Σάββατο 21/11 στις 15:00 τον Αστέρα Τρίπολης, στην 8η μεταξύ τους αναμέτρηση όσο αφορά την πρώτη εθνική κατηγορία.

Αφού εξετάσαμε την προϊστορία των δύο ομάδων, τώρα θα δούμε την «μάχη» των πάγκων. Ποια είναι δηλαδή τα αποτελέσματα των αγώνων ανάμεσα τον Μπάμπη Τεννέ και τον Μίλαν Ράσταβατς ενώ θα δούμε και πόσες φορές έχει αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία.

Τεννές vs Ράσταβατς

Μπάμπης Τεννές και Μίλαν Ράσταβατς λοιπόν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν συνολικά τρεις φορές!

Η πρώτη συνάντηση έγινε στις 19 Αυγούστου του 2017, όταν η Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της SuperLeague και για τον πρώτο αγώνα εκείνης της σεζόν, φιλοξένησε τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος μόλις είχε ανέβει κατηγορία!

Το τελικό σκορ ήταν το 0-0.

Η δεύτερη συνάντηση έγινε την ίδια σεζόν και με τις ίδιες ομάδες. Μόνο που αυτή τη φορά, γηπεδούχος ήταν ο Τεννές και φιλοξενούμενος ο Ράσταβατς. Μάλιστα, η Ξάνθη του Σέρβου προπονητή έφυγε με το διπλό από το ΔΑΚ Λαμίας χάρη σε ένα γκολ-φάουλ του Αλφρέδο Μεχία.

Το τελικό σκορ 0-1.

Τρίτη και τελευταία συνάντηση των Τεννέ και Ράσταβατς, ήταν τον Δεκέμβριο του 2018 και για την 14η αγωνιστική της SuperLeague 1. Τότε ο Τεννές βρισκόταν στον πάγκο του Απόλλων Σμύρνης και κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τον Ράσταβατς.

Το τελικό σκορ τότε ήταν το 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεντινέλι.

Η προϊστορία του Τεννέ με τον Αστέρα Τρίπολης

Από το 2008 έως και το 2019 ο Μπάμπης Τεννές έχει αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, συνολικά 8 φορές.

Το Σάββατο αναμένεται να διεξαχθεί ο 9ος αγώνας του έμπειρου προπονητή κόντρα στην αρκαδική ομάδα και εμείς θα θυμηθούμε τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Σε 8 αγώνας λοιπόν, ο Τεννές έχει καταφέρει να κερδίσει τα 4 από αυτά, ενώ τα άλλα 4 ηττήθηκε! Δεν έχει αναδειχθεί ισόπαλος σε κανένα από τα παιχνίδια του με τον Αστέρα.

Συνολικά, βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα της Τρίπολης όντας στον πάγκο 5 διαφορετικών ομάδων. Αρχικά ήταν ο Λεβαδειακός, έπειτα η Κέρκυρα, μετά ο Παναιτωλικό, τέταρτος ο ΠΑΣ Λαμία και τελευταίος ο Απόλλων Σμύρνης.

Η πρώτη νίκη που πήρε ο Τεννές με αντίπαλο τον Αστέρα, ήταν το 2008 όταν για την 29η αγωνιστική της SuperLeague κέρδισε εκτός έδρας ο Λεβαδειακός την ομάδα της Τρίπολης με 1-2 σκορ.

Η μεγαλύτερη νίκη του Τεννέ κόντρα στον Αστέρα ήταν το 1-3 με τη Λαμία το 2017.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία κόντρα στον Αστέρα:

  • 2007-2008 Αστέρας Τρίπολης Λεβαδειακός 1-2
  • 2010-2011 ΑΟ ΚέρκυραςΑστέρας Τρίπολης 1-2
  • 2011-2012 ΠαναιτωλικόςΑστέρας Τρίπολης 1-0
  • 2011 – 2012 Αστέρας ΤρίποληςΠαναιτωλικός 1-0
  • 2017-2018 Αστέρας ΤρίποληςΠΑΣ Λαμία 1-3
  • 2017-2018 ΠΑΣ ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης 1-0
  • 2018-2019 Απόλλων Σμύρνης Αστέρας Τρίπολης 0-2

Διαβάστε επίσης

Back to top button