Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ο παράγοντας «εξωτερικό» δυσκολεύει τις υποθέσεις των Μπαλογιάννη και Διαμαντή

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων για τους Κώστα Μπαλογιάννη και Απόστολο Διαμαντή φαίνεται πως ότι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο. #stoiximan_slgr #oficretefc #Μπαλογιάννης #Διαμαντής #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων για τους Κώστα Μπαλογιάννη και Απόστολο Διαμαντή φαίνεται πως ότι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο.

Η συνάντηση των ρεπόρτερ του ΟΦΗ με τον Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Μηνά Λυσάνδρου είχε ως θέμα συζήτησης και τις περιπτώσεις των Κώστα Μπαλογιάννη και Απόστολο Διαμαντή.

Συγκεκριμένα, είναι τα δύο μέτωπα στο θέμα των ανανεώσεων που παραμένουν ανοιχτά στον σύλλογο, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο παράγοντας της ομάδας, δύσκολα θα παραμείνουν στο κλαμπ καθώς μένουν ελεύθεροι σε λίγες εβδομάδες.

Βέβαια ο σύλλογος της Κρήτης έχει έναν «αντίπαλο» σε αυτό το κομμάτι και αυτό δεν είναι άλλο από το ενδιαφέρον του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, τόσο ο 24χρονος «πασπαρτού» όσο και ο 22χρονος στόπερ έχουν συλλέξει αρκετά «μάτια» από τις ευρωπαϊκές ομάδες καθώς πρόκειται για παίκτες σε νεαρή ηλικία, εξελίξιμους και με αρκετά παιχνίδια πρώτης κατηγορίας στα πόδια τους.

Έτσι, το γεγονός πως ανάμεσα στις επιλογές τους είναι και το εξωτερικό, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΟΦΗ στο να κρατήσει τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στο Ηράκλειο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button