ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο πανηγυρισμός του Τσούκαλου… τα λέει όλα! (φωτογραφίες)

Πόσο ήθελε αυτό το γκολ ο Τσούκαλος; Η εικόνα μιλά από μόνη της!

Πόσο ήθελε αυτό το γκολ ο Τσούκαλος; Η εικόνα μιλά από μόνη της!

Έφτασε πιο κοντά από ποτέ να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος παρόλο αυτά έμεινε στο 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αν και έμεινα πίσω στο σκορ, με γκολ του πρώην «κυανόλευκου» Χερόνιμο Μπαράλες, κατάφερε με ένα γκολ-πέναλτι του αδιάφορου σε ένα ακόμη ματς, Μίλος Ντέλετιτς να φέρει το ματς στα ίσια στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 66΄του αγώνα ο τεχνικός της Λαμίας έβαλε στο ματς τον Νίκο Τσούκαλο. Ένα παιδί το οποίο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμό τον τελευταίο χρόνο, όμως η ψυχή και η μαχητικότητα που έβγαλε με το που μπήκε στο ματς… άλλαξε την εικόνα της ομάδας όσο έπρεπε για να κάνει την ολική ανατροπή.

Ο Τσούκαλος, χρειάστηκε τρία λεπτά από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο για να βρει δίχτυα. Βρήκε χώρο, σούταρε σκόραρε και ο πανηγυρισμός του τα λέει όλα!

Την στιγμή που πανηγυρίζει, εκφράζει όλη την πόλη της Λαμίας. Ξεσπά για όλα όσα έχει ακούσει τα χρόνια που φορά την «κυανόλευκη» φανέλα και «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Πόσο ήθελε το γκολ αυτό ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής; Η εικόνα μιλά από μόνη της:

Διαβάστε επίσης

Back to top button