Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Πάτησε» την Σίτι η Τότεναμ του Μουρίνιο

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με 2-0 και βρέθηκε μόνη πρώτη

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με 2-0 και βρέθηκε μόνη πρώτη

PREMIER LEAGUE-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 2-0

Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium

Σε ένα ματς βγαλμένο από το πινακάκι του Ζοσέ Μουρίνιο, η Τότεναμ κέρδισε τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με 2-0 και φουλάρει για τίτλο. «Χτύπησαν» στην κόντρα οι Λονδρέζοι που βρίσκονται μόνοι πρώτοι.

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Εντομπελέ έβγαλε όμορφα στον Σον, που κοντρόλαρε και με πλασέ έκανε το 1-0. στο 9ο λεπτό ο Ζέσους έκανε μαγική ενέργεια, κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Αλντερβάιρελντ και ο Ντε Μπρόινε πλάσαρε από το πέναλτι αλλά η μπάλα σταμάτησε πάνω στον πεσμένο Ζέσους.

Στο 13’ οι παίκτες του Μουρίνιο έκρυψαν την μπάλα και ο Κέιν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ και στο 15’ ο Γιορίς μπλόκαρε την κεφαλιά του Ρόδρι.

Η Τότεναμ έβγαινε ιδανικά στην κόντρα και στο 25’ έκρυψε ξανά την μπάλα αλλά ο Μπερχβάιν κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Ρόδρι ενώ στο 27’ ο Λαπόρτ σκόραρε με πλασέ από το πέναλτι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για κοντρόλ του Ζέσους (έβγαλε την ασίστ) με το χέρι.

Στο 41ο λεπτό οι κόντρες ευνόησαν τον Ζέσους, ο οποίος από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 51’ το μακρινό σουτ του Ντε Μπρόινε, πέρασε λίγο έξω.

Και στο 65ο λεπτό ο Κέιν άνοιξε πανέμορφα αριστερά στον Λο Σέλσο κι εκείνος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, πλάσαρε από αριστερά για το 2-0!

Στο 90ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ντίας πήρε την κεφαλιά εξ επαφής αλλά ο Γιορίς είπε όχι εντυπωσιακά.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Αλντερβάιρελντ (81’ Ροντόν), Ντάιερ, Οριέ, Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Σον, Εντομπελέ (65’ Λο Σέλσο), Μπερχβάιν (73’ Λούκας Μόουρα), Κέιν

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντ Σίλβα (72’ Στέρλινγκ), Τόρες, Μαχρέζ (72’ Φόντεν), Ζέσους

Διαβάστε επίσης

Back to top button