Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έστειλε μήνυμα το Βέλγιο

Πανέτοιμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το Βέλγιο και έστειλε μήνυμα για μια ακόμη φορά ότι στα γήπεδα της Ρωσίας είναι αποφασισμένο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε φιλικό ματς που διεξήχθη εχθές (6/06) στις Βρυξέλλες οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-0 της Αιγύπτου, η οποία παρατάχθηκε και πάλι χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν για μια ακόμη φορά “κίνδυνος-θάνατος” στην επίθεση και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Ο Λουκάκου στο 27′ έκανε το 1-0, ενώ στο 38′ ο Αζάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Φελαϊνί, κάνοντας… αγγλική υπόθεση τη νίκη, μιας και οι τρεις σκόρερ αγωνίζονται στην Premier League (Φελαϊνί, Λουκάκου στην Γιουνάιτεντ και ο Αζάρ στην Τσέλσι).

Το παιχνίδι είχε έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς διαιτητής ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, ενώ αγωνίστηκε βασικός ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος αντικαταστήθηκε στο 79′. Οι «Φαραώ» δεν εντυπωσίασαν και δείχνουν ότι χωρίς το μεγάλο τους «όπλο», τον Σαλάχ, είναι μια ακίνδυνη ομάδα με αρκετά αμυντικά προβλήματα. Από την άλλη το Βέλγιο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και παραμένει αήττητο για 8 συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ στα 4 τελευταία δεν έχει δεχτεί γκολ!

Στα άλλα φιλικά, ο Παναμάς έδειξε ότι με τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ έχει ολοκληρώσει το μεγάλο του στόχο (πρόκριση στην τελική φάση), καθώς ητήθηκε 0-1 από τη Νορβηγία. Τέλος η… μουντιαλιακή Νιγηρία έχασε με το ίδιο σκορ (0-1) από την Τσεχί.

Τα αποτελέσματα στα χθεσινά φιλικά:

Τσεχία – Νιγηρία 1-0

Λευκορωσία – Ουγγαρία 1-1

Νορβηγία – Παναμάς 1-0

Βέλγιο – Αίγυπτος 3-0

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button