Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Οι γυναίκες του WWE έβαλαν «φωτιά» στη Σαουδική Αραβία!(vid)

Χαμός στη Σαουδική Αραβία, με τις «άσεμνες ενδεδυμένες γυναίκες» του WWE.

To Σαββατοκύριακο στη Σαουδική Αραβία φιλοξενούνταν ένα τουρνουά κατς το Σαββατοκύριακο και όλοι περίμεναν με αγωνία μέχρι που… έπεσαν οι διαφημίσεις!

Στη γιγαντοοθόνη του σταδίου εμφανίστηκαν καλλίγραμμες παίκτριες του κατς, με μαγιό και ψηλές μαύρες μπότες να παλεύουν και οι θεατές ξέσπασαν σε επιφωνήματα!

Τελικά, οι διοργανώτριες αρχές αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για το… σοκαριστικό θέαμα.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε η (αμερικανική εταιρία πάλης) World Wrestling Entertainment στη Τζέντα, για τα κλιπ που μεταδόθηκαν και έδειχναν γυναίκες άσεμνα ενδεδυμένες».

Τέτοιες εικόνες «απαγορεύονται και θα συνεχίσουν να απαγορεύονται», ανακοίνωσε η Γενική Αρχή Αθλητισμού του βασιλείου, που υπάγεται στην κυβέρνηση.

Πάντως, το βίντεο συνεχίζει να προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα στο συντηρητικό μουσουλμανικό βασίλειο.

Το κατς είναι ούτως ή άλλως δημοφιλές στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο το τουρνουά ήταν στο πλαίσιο της ανανεωτικής και πιο ανοιχτής πολιτικής που εφαρμόζει ο νεαρός πρίγκιπας διαδοχος Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν, με άδεια του οποίου έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες σειρά συναυλιών και μια εβδομάδα μόδας.

Το βασίλειο ανοίγει κινηματογραφικές αίθουσες, έπειτα από 35 χρόνια απαγόρευσης και έχει περιορίσει τις εξουσίες της θρησκευτικής αστυνομίας. Ωστόσο, οι συντηρητικοί κύκλοι στη χώρα συνεχίζουν να ασκούν επιρροή και οι αρχές προβάλλουν μερικές φορές εμπόδια στα βήματα για μεταρρυθμίσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button