Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Ευτυχώς αντιδράσαμε»

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας, έδωσε τη δική του εξήγηση για τη χθεσινή (21/11) ισοπαλία της ομάδας του στη Λαμία

Στο κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής (21/11) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία στάθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτό, σχολίασε, ήταν το καθοριστικό σημείο που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (2-2) ανάμεσα στις δύο ομάδες, εκφράζοντας, φυσικά, την απογοήτευσή του ο αμυντικός των φιλοξενούμενων για το γεγονός.

Μιλώντας στη NOVA έπειτα από τη λήξη της συνάντησης, είπε: “Δυστυχώς, για άλλη μία φορά δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε στο β’ ημίχρονο κι αυτό το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε από το πρώτο ημίχρονο. Γενικώς είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, ευτυχώς αντιδράσαμε στη συνέχεια και πήραμε έστω την ισοπαλία”.

Ο Κώτσιρας, πάντως, έστειλε και το μήνυμά του σχετικά με τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών που δεν έχουν αρχίσει ακόμη. Τόνισε: “Εδώ και οκτώ μήνες έχουν οι συνάδελφοί μας των μικρότερων κατηγοριών να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους να ξεκινήσουν αυτά τα πρωταθλήματα. Ξέρουμε κι εμείς, όσοι έχουμε περάσει από αυτές τις κατηγορίες, τι σημαίνει να μην έχουν ξεκινήσει αυτά τα πρωταθλήματα ακόμη”.

πηγή: Novasport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button