Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Serie A: Τρελή ανατροπή για Ίντερ με Λουκάκου, κορυφή για Σασουόλο – Δείτε τα γκολ

Η Τορίνο προηγήθηκε 0-2, αλλά ο Λουκάκου με δύο γκολ και δύο ασίστ γύρισε το ματς σε 4-2 για την Ίντερ - Στην 1η θέση η θαυματουργή Σασουόλο, τριάρα και 2η στη Serie A η Ρόμα

Η Τορίνο προηγήθηκε 0-2, αλλά ο Λουκάκου με δύο γκολ και δύο ασίστ γύρισε το ματς σε 4-2 για την Ίντερ – Στην 1η θέση η θαυματουργή Σασουόλο, τριάρα και 2η στη Serie A η Ρόμα

Οταν ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται στο χορτάρι, όλα στην Ίντερ θα πάνε καλά. Ακόμα και στην περίπτωση που ένα απόγευμα φαίνεται ότι… στραβώνει από νωρίς. Οπως συνέβη στο εντός 4-2 κόντρα στην Τορίνο. Η Γκρανάτα σόκαρε αρχικά τους γηπεδούχους, καθώς στο 62′ προηγήθηκε με δύο γκολ στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Ο Τζάτζα (45’+2′) και ο Ανσάλδι με πέναλτι (62′), έφτιαξαν το 0-2 για τους φιλοενούμενους, που όμως δέχτηκαν την ισοφάρισε σε μία στιγμή.

Ο Λουκάκου βρήκε στο δοκάρι (64′), αλλά στην εξέλιξη της φάσης μπόρεσε να στρώσει στον Αλέξις Σάντσες για το 1-2, ενώ οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 2-2 (67′). Ο Βέλγος επιθετικός όμως δεν είχε σταματημό. Με δικό του πέναλτι έγινε η ανατροπή (84′), ενώ σε αντεπίθεση στο φινάλε (90′) έστειλε πάρε βάλε στον Λαουτάρο Μαρτίνες.. Η νίκη αυτή έστειλε την Ιντερ στο -1 από τη Γιουβέντους και την τετράδα και ο Λουκάκου διόρθωσε ένα απόγευμα που μύριζε… μπαρούτι για τον Αντόνιο Κόντε.

ΠΡΩΤΗ (ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ) Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Εν αναμονή της αποψινής δοκιμασίας της Μίλαν στη Νάπολη (21:45), η εκπληκτική Σασουόλο απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής της Serie A. Αν, μάλιστα, ηττηθεί η παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου θα είναι μόνη πρώτη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Με τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ να μένει στον πάγκο, η (αήττητη μέχρι τώρα) Σασουόλο πέρασε και από την έδρα της Ελλάς Βερόνα (2-0), η οποία είχε τέσσερα (!) δοκάρια και πλήρωσε τα κέφια του δίδυμου Ζερεμί Μπογκά – Ντομένικο Μπεράρντι, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ ύστερα από ασίστ του δεύτερου (42′), ο οποίος με την σειρά του σφράγισε την πέμπτη νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, μετά από ασίστ του Μπογκά (76′).

Με Μχιταριάν μια ανάσα από κορυφή!

Η Ρόμα δε σταματά να εντυπωσιάζει και συνεχίζει τη δική μας της μάχη για την κορυφή της Serie A. Οι Τζιαλορόσι συνέχισαν την απίθανη παράδοση (έχει χάσει μόλις 1 από τα 27 τελευταία εντός έδρας ματς της με την Πάρμα), διέλυσαν τους φιλοξενούμενους με 3-0 και βρέθηκαν στην 2η θέση, μαζί με τη Μίλαν, αλλά με ματς περισσότερο. Ηταν το 16ο παιχνίδι που παραμένουν αήττητοι.

Στον αντίποδα, η Πάρμα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Μχιταριάν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Τζιαλορόσι, μιας και ο Αρμένιος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Σοβαρότητα στην επίθεση, βελτίωση στην άμυνα και οι Ρωμαίοι «καθάρισαν» σε ένα ημίχρονο την αντίπαλό της.

Στο 28′ ο Μπόρχα Μαγιοράλ άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μχιταριάν με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 40′ ήρθε και το τρίτο γκολ, όταν από ωραία ενέργεια του Κάρσντορπ, ο Αρμένιος σημείωσε το 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Φονσέκα να κάνει πέντε αλλαγές για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Αλλωστε, ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με Κλουζ και Νάπολι για Europa League και Serie A αντίστοιχα.

Πρώτη απόδραση και… ανάσα για τη Μπολόνια

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε φύγει με μηδενικό απολογισμό στα πρώτα τρία ματς μακριά από την έδρα της στη φετινή Serie A. Και κάπως έτσι, ο κλοιός στένεψε, φέρνοντας τους Ροσομπλού μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, το σερί σταμάτησε οριστικά στη Γένοβα, από όπου η Μπολόνια κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο κόντρα στη Σαμπντόρια και μάλιστα με ανατροπή. Το αυτογκόλ του Ρετζίνι στο 44’ και ο διεθνής σκόρερ, Ορσολίνι στο 52’ γύρισαν από την ανάποδη το ματς μετά το γρήγορο 1-0 των Μπλουτσερκιάτι με τον Θόρσμπι και χάρισαν τη νίκη, που έστειλαν τη Μπολόνια στους 9 βαθμούς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button