Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ζαχαρόπουλος: «Καποιοι δεν τους αρέσει που η ομάδα είναι Γ΄Εθνική / Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής» (vid)

Έντονα παράπονα και δικαιολογημένα, είχε από την διαιτησία του αγώνα ΑΠΟ Αταλάντης - Θησεάς Αγριάς, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μάκης Ζαχαρόπουλος.

Έντονα παράπονα και δικαιολογημένα, είχε από την διαιτησία του αγώνα ΑΠΟ Αταλάντης – Θησεάς Αγριάς, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μάκης Ζαχαρόπουλος.

Η ομάδα της Αταλάντης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής και για τον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος υποδέχθηκε την Κυριακή τον Θησέα Αγριάς.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 σκορ, οι γηπεδούχοι κατάφερε να σκοράρουν δύο φορές με τον Μαλισσόβα Αλ. και τον Μαλισσόβα Κ. και να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Μετά το τέλος του αγώνα τώρα και στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδος, ο προπονητής της Αταλάντης, Μάκης Ζαχαρόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του ματς, τονίζοντας πως οι διαιτητές σε παιχνίδια που κρίνουν την παραμονή… θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Αρκετά τα λάθη του διαιτητή του αγώνα, τα οποία δικαιολογημένα άφησαν παραπονεμένη την ομάδα της Λοκρίδας.

Επιπροσθέτως τωρα, ο έμπειρος προπονητής του ΑΠΟ στάθηκε σε ένα ακόμη γεγονός το οποίο πραγματικά προκαλεί θλίψη. Υπήρχαν ορισμένοι ανεγκέφαλοι οι οποίοι έβριζαν τους ποδοσφαιριστές της Αταλάντης, με τον κ. Ζαχαρόπουλο να τονίζει πως σε κάθε αγώνα όλοι οι παίκτες της ομάδας «ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ» για τον σύλλογο, αλλά μάλλον αυτοί που έβριζαν… δεν θέλουν τον ΑΠΟ Αταλάντης στη Γ΄Εθνική…

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button